Tekmovanje za najboljši poslovni načrt

Avtor — 27.12.2010

Tehnološki park Ljubljana bo v januarju 2011 pričel s tradicionalnim Tekmovanjem za najboljši poslovni načrt, v sklopu katerega bodo organizirane brezplačne podjetniške delavnice. Nosilcem treh najboljših poslovnih načrtov bo podelil namenske denarne nagrade v skupni vrednosti 6.250 evrov.

Tekmovanje za najboljši poslovni načrt

Rok za oddajo poslovnih načrtov je 25. februar 2011.

Poslovni načrt je eden izmed temeljnih dokumentov vsakega podjetja in vam lahko prihrani marsikatero težavo, saj predstavlja smernice za poslovanje in omogoča pravilno načrtovanje rasti podjetja. Namen Tekmovanja za najboljši poslovni načrt je spodbuditi in podpreti razvoj novih podjetniških idej, ki bodo vodile k povečanju inovativne sposobnosti Slovenije kot EU regije.

V okviru tekmovanja bo Tehnološki park Ljubljana izvedel tudi brezplačne praktične podjetniške delavnice. Cilj slednjih je oblikovati poslovno idejo na najbolj privlačen način, razumeti potrebe in zahteve za pridobivanje zunanjih virov financiranja, omogočiti dostop do izbranih vlagateljev ter navdušiti vlagatelje z lastno poslovno idejo in poslovnim načrtom (pitch). 

Prijavnica za tekmovanje je dostopna na spletnem mestu Tehnološkega parka Ljubljana. Podjetniške delavnice se bodo zaključile z oddajo poslovnih načrtov na natečaj za najboljši poslovni načrt. Rok za oddajo poslovnih načrtov je 25. februar 2010. Oddane poslovne načrte bo ocenila strokovna komisija na osnovi kriterijev, ki omogočajo, da bodo prejeti poslovni načrti neposredno prijavljeni tudi na nacionalno tekmovanje Start:up Slovenija 2011.

Tri najbolje ocenjene poslovne načrte bo Tehnološki park Ljubljana nagradil z namenskimi denarnimi nagradami (za uresničitev poslovnega načrta) v skupni vrednosti 6.250 evrov (prvo mesto 3.000 evrov, drugo mesto 2.000 evrov in tretje mesto 1.250 evrov. Slavnostna razglasitev zmagovalcev Tekmovanja za najboljši poslovni načrt 2011 in podelitev nagrad bo potekala 9. marca 2011 na Tehnološkem parku Ljubljana.

 

Vir: Tp-lj.si, 24.12.2010


Oznake: , , ,