TeleBrands – priložnost za izumitelje

Za uspeh v svetu izumiteljev je potrebno biti ob pravem času na pravem mestu in priložnost izkoristiti z dobro predstavitvijo ideje. To priložnost dobijo izumitelji na mesečnih predstavitvah pri podjetu TeleBrands, ki se ukvarja s prodajo zanimivih in poceni izdelkov prek kratkih TV oglasov in maloprodajnih trgovin.
TeleBrands - priložnost za izumitelje

Podjetje TeleBrands je ameriška verzija TopShopa.

Podjetje je pred 25 leti ustanovil A.J. Khubani, danes pa je eno največjih v 170 milijard dolarjev vredni industriji. Kljub recesiji so imeli v letu 2008 30 odstotno rast prihodkov, poleg tega pa je kriza vplivala tudi na znižanje cen televizijskih oglasov.

Podjetje se ukvarja s financiranjem cenovno ugodnih izdelkov po 9,99 dolarjev, ki jih ponujajo prek kratkih TV oglasov, če proizvod doživi uspeh na televiziji pa je v roku 60 dni na voljo tudi v trgovinah. Osredotočajo se na privlačne in poceni proizvode, ki rešujejo določen skupen problem in so primerni za širši krog ljudi.

Da bi se podjetje obdržalo na trgu neprestano išče zanimive ideje, ki bi lahko postale prodajni hit, kot je bil npr. PedEgg. Khubani zato vsak mesec organizira prezentacije, kjer izumitelji dobijo priložnost za nekaj minutno predstavitev svojega izuma. Kandidati morajo svoje ideje s kontaktnimi podatki najprej podjetju sporočiti preko emaila inventorsday@telebrands.com, izbranci pa nato dobijo priložnost za predstavitev. Vendar pa se le redkim uspe uvrstiti na seznam najboljših, ki lahko nato s prodajo licenc za svoj izum dejansko obogatijo.

 

Vir: USAToday

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje