TeleBrands – priložnost za izumitelje

Za uspeh v svetu izumiteljev je potrebno biti ob pravem času na pravem mestu in priložnost izkoristiti z dobro predstavitvijo ideje. To priložnost dobijo izumitelji na mesečnih predstavitvah pri podjetu TeleBrands, ki se ukvarja s prodajo zanimivih in poceni izdelkov prek kratkih TV oglasov in maloprodajnih trgovin.
TeleBrands - priložnost za izumitelje

Podjetje TeleBrands je ameriška verzija TopShopa.

Podjetje je pred 25 leti ustanovil A.J. Khubani, danes pa je eno največjih v 170 milijard dolarjev vredni industriji. Kljub recesiji so imeli v letu 2008 30 odstotno rast prihodkov, poleg tega pa je kriza vplivala tudi na znižanje cen televizijskih oglasov.

Podjetje se ukvarja s financiranjem cenovno ugodnih izdelkov po 9,99 dolarjev, ki jih ponujajo prek kratkih TV oglasov, če proizvod doživi uspeh na televiziji pa je v roku 60 dni na voljo tudi v trgovinah. Osredotočajo se na privlačne in poceni proizvode, ki rešujejo določen skupen problem in so primerni za širši krog ljudi.

Da bi se podjetje obdržalo na trgu neprestano išče zanimive ideje, ki bi lahko postale prodajni hit, kot je bil npr. PedEgg. Khubani zato vsak mesec organizira prezentacije, kjer izumitelji dobijo priložnost za nekaj minutno predstavitev svojega izuma. Kandidati morajo svoje ideje s kontaktnimi podatki najprej podjetju sporočiti preko emaila inventorsday@telebrands.com, izbranci pa nato dobijo priložnost za predstavitev. Vendar pa se le redkim uspe uvrstiti na seznam najboljših, ki lahko nato s prodajo licenc za svoj izum dejansko obogatijo.

 

Vir: USAToday

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje