Telefon, ki ga poganja kar Coca-Cola

Kitajska načrtovalka baterij za mobilne telefone trdi, da je izumila način za napajanje mobilnih telefonov s pločevinkami lahke Coca-Cole.
Telefon, ki ga poganja kar Coca-Cola

V telefon preprosto zlijemo Coca-Colo (slika: chrisd.ca)

Daizi Zheng je za Sky News spregovorila o njenem načinu napajanja naprav, ki temelji na Coca-Coli, ki polni “zelene” baterije, ki so bolj prijazne okolju kot litijske. 

Koncept uporablja bio energijo, ki ne onesnažuje okolja. Pri uporabi biološke energije, ki predstavlja vir napajanja telefona, potrebujemo samo paket sladke pijače, denimo Coca-Cole, ki iz sladkorja proizvede vodo in kisik. Telefon naj bi celo deloval tri do štirikrat dlje kot z uporabo običajnih baterij.

Zheng je sprva načrtovala in oblikovala baterije za Nokio, ki je menda idejo gladko zavrnila, saj naj bi le-ta bila preveč futuristična.  

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje