BLOG MARKETING DELAVNICA

Telekonference – odlična alternativa poslovnim potovanjem

Tehnologija, ki omogoča prihranek denarja in časa v poslovnem svetu.
Telekonference - odlična alternativa poslovnim potovanjem

Vse bolj pogosta virtualna srečanja

Stroški poslovnih potovanj in samih letalskih kart so velikokrat ogromni, zato se vedno več podjetij odloča za telekonference, ki so cenejše, hitrejše in zelo praktične. Poslovna srečanja in navezovanje kontaktov so v določeni meri neizogibna in nujna, vendar lahko pomenijo veliko časovno in finančno breme. 

Analitiki napovedujejo, da bo tehnologija telekonferenc dolgoročno spremenila podjetniške poglede na poslovna potovanja in samo delo. Ključnega pomena je prihranek časa, kar pomeni tudi več časa za spremembe in lažjo prilagoditev stranki.

Nekoč nerealna napovedovanja, da bo tehnologija nadomestila potovanja, so v fazi uresničevanja. Pomembno vlogo je odigral razvoj interneta, skozi katerega se vse bolj uveljavlja internetna telefonija, internetne konference, on-line izmenjava dokumentov, wikiji, izmenjavanje sporočil, itd. Uporaba tovrstnih tehnologij je za mnoga podjetja smiselna, saj lahko on-line predstavijo svoje izdelke in v ta namen drastično znižajo potovalne in druge, s promocijo povezane, stroške. Omogočajo tudi večjo produktivnost.

Raziskave kažejo, da približno 42 odstotkov podjetij raziskuje možnost uporabe telekonferenc in internetnih srečanj. Napovedujejo tudi, da bi uporaba tovrstnih  tehnologij lahko nadomestila tudi do 20 odstotkov svetovnih poslovnih potovanj.
Največ poslovnih potovanj je na področjih, ki temeljijo na osebnem odnosu s stranko, se pa vse več ljudi iz teh področji odloča za uporabo naprednih tehnologij, kar vsaj do neke mere pomeni prihranek časa.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje