Telekonference – odlična alternativa poslovnim potovanjem

Tehnologija, ki omogoča prihranek denarja in časa v poslovnem svetu.
Telekonference - odlična alternativa poslovnim potovanjem

Vse bolj pogosta virtualna srečanja

Stroški poslovnih potovanj in samih letalskih kart so velikokrat ogromni, zato se vedno več podjetij odloča za telekonference, ki so cenejše, hitrejše in zelo praktične. Poslovna srečanja in navezovanje kontaktov so v določeni meri neizogibna in nujna, vendar lahko pomenijo veliko časovno in finančno breme. 

Analitiki napovedujejo, da bo tehnologija telekonferenc dolgoročno spremenila podjetniške poglede na poslovna potovanja in samo delo. Ključnega pomena je prihranek časa, kar pomeni tudi več časa za spremembe in lažjo prilagoditev stranki.

Nekoč nerealna napovedovanja, da bo tehnologija nadomestila potovanja, so v fazi uresničevanja. Pomembno vlogo je odigral razvoj interneta, skozi katerega se vse bolj uveljavlja internetna telefonija, internetne konference, on-line izmenjava dokumentov, wikiji, izmenjavanje sporočil, itd. Uporaba tovrstnih tehnologij je za mnoga podjetja smiselna, saj lahko on-line predstavijo svoje izdelke in v ta namen drastično znižajo potovalne in druge, s promocijo povezane, stroške. Omogočajo tudi večjo produktivnost.

Raziskave kažejo, da približno 42 odstotkov podjetij raziskuje možnost uporabe telekonferenc in internetnih srečanj. Napovedujejo tudi, da bi uporaba tovrstnih  tehnologij lahko nadomestila tudi do 20 odstotkov svetovnih poslovnih potovanj.
Največ poslovnih potovanj je na področjih, ki temeljijo na osebnem odnosu s stranko, se pa vse več ljudi iz teh področji odloča za uporabo naprednih tehnologij, kar vsaj do neke mere pomeni prihranek časa.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje