Temperatura narašča: iPhone prihaja!

Apple bo v petek končno izdal iPhone, napravo, ki je kombinacija iPoda in mobilnega telefona. Prodajati se bo začel ob šestih popoldne v New Yorku. Zanimanje ljudi za izdelek je neverjetno, evforija okoli iPhone je še večja, kot tista ob izdaji Sonyjevega Playstation 3.
Temperatura narašča: iPhone prihaja!

Je iPhone več kot telefon?

V New Yorku, na peti aveniji, pred eno izmed Applovih trgovin so že zbrani tisti, ki najtežje pričakujejo verjetno najbolj ‘vročo’ napravo letos – iPhone. Nekateri si iPhone očitno močno želijo in so zato pripravljeni celo več dni kampirati pred trgovinami, v katerih bodo iPhone prodajali.

Pošiljke naprav v trgovine, neuradno, dostavljajo v poznih nočnih urah. Spremljali naj bi jih celo oboroženi stražarji. Kakršnokoli snemanje je prepovedano, informacij od ljudi, ki so blizu projektu praktično ni, saj so za izdajanje zagrožene velike kazni.

Raziskave pravijo, da kar dve tretjini Američanov natančno ve, kaj iPhone je. Gre za izredno velik odstotek. Pripisati ga gre odlični reklamni kampanji, ki jo je Apple in predvsem njegov direktor, Steve Jobs, izvedel za predstavitev te naprave.

Kot že rečeno, iPhoni bodo na voljo v Applovih trgovinah, poleg tega pa tudi v trgovinah Applovega partnerja pri projektu, AT&T. Gre za telekomunikacijsko podjetje, ki bo zaenkrat edini mogoči mobilni operater za iPhone.

Analitiki pričakujejo, da se bo v prvih treh tednih skupaj prodalo okoli tri milijone omenjenih naprav. Pričakovati je, da zaradi izjemnega povpraševanja proizvodnja najbrž ne bo mogla slediti le temu. Zaradi tega so tudi take vrste pred trgovinami, kjer bo iPhone na voljo. Zanimanje je veliko kljub temu, da iPhone ni poceni. Stane namreč od 500 do 600 ameriških dolarjev, plus dve leti naročniške vezave z  operaterjem AT&T.

Sicer pa so ta teden potekale priprave zaposlenih v trgovinah podjetij AT&T in Apple, o sami napravi, predvsem o tem, kako jo uporabljati.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje