Temperatura narašča: iPhone prihaja!

Apple bo v petek končno izdal iPhone, napravo, ki je kombinacija iPoda in mobilnega telefona. Prodajati se bo začel ob šestih popoldne v New Yorku. Zanimanje ljudi za izdelek je neverjetno, evforija okoli iPhone je še večja, kot tista ob izdaji Sonyjevega Playstation 3.
Temperatura narašča: iPhone prihaja!

Je iPhone več kot telefon?

V New Yorku, na peti aveniji, pred eno izmed Applovih trgovin so že zbrani tisti, ki najtežje pričakujejo verjetno najbolj ‘vročo’ napravo letos – iPhone. Nekateri si iPhone očitno močno želijo in so zato pripravljeni celo več dni kampirati pred trgovinami, v katerih bodo iPhone prodajali.

Pošiljke naprav v trgovine, neuradno, dostavljajo v poznih nočnih urah. Spremljali naj bi jih celo oboroženi stražarji. Kakršnokoli snemanje je prepovedano, informacij od ljudi, ki so blizu projektu praktično ni, saj so za izdajanje zagrožene velike kazni.

Raziskave pravijo, da kar dve tretjini Američanov natančno ve, kaj iPhone je. Gre za izredno velik odstotek. Pripisati ga gre odlični reklamni kampanji, ki jo je Apple in predvsem njegov direktor, Steve Jobs, izvedel za predstavitev te naprave.

Kot že rečeno, iPhoni bodo na voljo v Applovih trgovinah, poleg tega pa tudi v trgovinah Applovega partnerja pri projektu, AT&T. Gre za telekomunikacijsko podjetje, ki bo zaenkrat edini mogoči mobilni operater za iPhone.

Analitiki pričakujejo, da se bo v prvih treh tednih skupaj prodalo okoli tri milijone omenjenih naprav. Pričakovati je, da zaradi izjemnega povpraševanja proizvodnja najbrž ne bo mogla slediti le temu. Zaradi tega so tudi take vrste pred trgovinami, kjer bo iPhone na voljo. Zanimanje je veliko kljub temu, da iPhone ni poceni. Stane namreč od 500 do 600 ameriških dolarjev, plus dve leti naročniške vezave z  operaterjem AT&T.

Sicer pa so ta teden potekale priprave zaposlenih v trgovinah podjetij AT&T in Apple, o sami napravi, predvsem o tem, kako jo uporabljati.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje