Temperatura narašča: iPhone prihaja!

Apple bo v petek končno izdal iPhone, napravo, ki je kombinacija iPoda in mobilnega telefona. Prodajati se bo začel ob šestih popoldne v New Yorku. Zanimanje ljudi za izdelek je neverjetno, evforija okoli iPhone je še večja, kot tista ob izdaji Sonyjevega Playstation 3.
Temperatura narašča: iPhone prihaja!

Je iPhone več kot telefon?

V New Yorku, na peti aveniji, pred eno izmed Applovih trgovin so že zbrani tisti, ki najtežje pričakujejo verjetno najbolj ‘vročo’ napravo letos – iPhone. Nekateri si iPhone očitno močno želijo in so zato pripravljeni celo več dni kampirati pred trgovinami, v katerih bodo iPhone prodajali.

Pošiljke naprav v trgovine, neuradno, dostavljajo v poznih nočnih urah. Spremljali naj bi jih celo oboroženi stražarji. Kakršnokoli snemanje je prepovedano, informacij od ljudi, ki so blizu projektu praktično ni, saj so za izdajanje zagrožene velike kazni.

Raziskave pravijo, da kar dve tretjini Američanov natančno ve, kaj iPhone je. Gre za izredno velik odstotek. Pripisati ga gre odlični reklamni kampanji, ki jo je Apple in predvsem njegov direktor, Steve Jobs, izvedel za predstavitev te naprave.

Kot že rečeno, iPhoni bodo na voljo v Applovih trgovinah, poleg tega pa tudi v trgovinah Applovega partnerja pri projektu, AT&T. Gre za telekomunikacijsko podjetje, ki bo zaenkrat edini mogoči mobilni operater za iPhone.

Analitiki pričakujejo, da se bo v prvih treh tednih skupaj prodalo okoli tri milijone omenjenih naprav. Pričakovati je, da zaradi izjemnega povpraševanja proizvodnja najbrž ne bo mogla slediti le temu. Zaradi tega so tudi take vrste pred trgovinami, kjer bo iPhone na voljo. Zanimanje je veliko kljub temu, da iPhone ni poceni. Stane namreč od 500 do 600 ameriških dolarjev, plus dve leti naročniške vezave z  operaterjem AT&T.

Sicer pa so ta teden potekale priprave zaposlenih v trgovinah podjetij AT&T in Apple, o sami napravi, predvsem o tem, kako jo uporabljati.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje