Težave z delovanjem portala mladipodjetnik.si

Kot ste nekateri verjetno že ugotovili, danes smo v dopoldanskem času imeli težave z delovanjem portala in foruma mladipodjetnik.si.

Težava, ki ste jo občutili predvsem uporabniki brskalnikov Firefox ter Chrome je bila v sistemu za serviranje oglasov, ki je bil okužen z nezaželeno kodo. Težavo so naši tehniki že odpravili, nevarnosti ni več, bo pa trajalo še nekaj ur, da odpravo težave potrdijo tudi spletni iskalniki. Do takrat bo dostop do strani prek omenjenih brskalnikov še moten. Lahko pa do strani brez težav dostopate prek brskalnika Internet Explorer, ki težave ne zaznava. Še enkrat poudarjamo, da nevarnosti okužbe vašega računalnika ni!

Vsem, ki zaradi napada niste mogli dostopati do naših spletnih strani ali ste bili kako drugače prikrajšani, se opravičujemo.

 

Ekipa Zavoda mladi podjetnik

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje