Težave z delovanjem portala mladipodjetnik.si

Kot ste nekateri verjetno že ugotovili, danes smo v dopoldanskem času imeli težave z delovanjem portala in foruma mladipodjetnik.si.

Težava, ki ste jo občutili predvsem uporabniki brskalnikov Firefox ter Chrome je bila v sistemu za serviranje oglasov, ki je bil okužen z nezaželeno kodo. Težavo so naši tehniki že odpravili, nevarnosti ni več, bo pa trajalo še nekaj ur, da odpravo težave potrdijo tudi spletni iskalniki. Do takrat bo dostop do strani prek omenjenih brskalnikov še moten. Lahko pa do strani brez težav dostopate prek brskalnika Internet Explorer, ki težave ne zaznava. Še enkrat poudarjamo, da nevarnosti okužbe vašega računalnika ni!

Vsem, ki zaradi napada niste mogli dostopati do naših spletnih strani ali ste bili kako drugače prikrajšani, se opravičujemo.

 

Ekipa Zavoda mladi podjetnik

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje