Težave z delovanjem portala

V preteklih dneh smo imeli težave z delovanjem portala mladipodjetnik.si. Šlo je za tehnične težave povezane s ponudnikom gostovanja. Kljub temu je nemoteno deloval naš forum, ki je deloval na drugem strežniku. Težave smo odpravili med vikendom.
Težave z delovanjem portala

Težave z delovanjem odpravljene!

Do sredine prejšnjega tedna je portal mladipodjetnik.si gostoval pri ponudniku iz ZDA. Od omenjenega obdobja dalje smo zaznali težave z delovanjem njegovih strežnikov. Ker se ne na naše pozive ni odzval, smo se odločili za zamenjavo gostovanja.

Nov ponudnik gostovanja prihaja iz Slovenije. Gre za podjetje Zabec.net. Držimo pesti, da bo storitev sedaj na višjem nivoju 🙂

Za nevšečnosti za nedelovanje portala se vam opravičujemo.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje