Težave za Skype

V četrtek internetna telefonija Skype večino dneva ni bila na voljo. Imeli so programske težave, ki jih niso znali pravočasno odpraviti.
Težave za Skype

Skype ne deluje.

Tako je kar 220 milijonov uporabnikov te storitve v četrtek ostalo brez možnosti klicanja svojih prijateljev, sorodnikov ter poslovnih partnerjev. Vodilni pri Skype, ki je v lasti eBay-a, razlogov za zlom mreže niso znali pojasniti. Kot pravijo gre za nenavaden sklop različnih dogodkov, ki se do sedaj v tako hudi meri še ni pojavil. Prav tako ne vedo, če bo težava do danes že odpravljena.

Gre za največje težave v štirih letih od nastanka te sicer izredno priljubljene internetne telefonije. Kakšne bodo morebitne posledice na poslovanje podjetja v prihodnosti je težko napovedati. Uporabniki so zaenkrat še razumevajoči, vendar pa bi ob morebitni ponovitvi zloma njihovo zaupanje v Skype upadlo.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje