Težave za Skype

Avtor — 17.08.2007
V četrtek internetna telefonija Skype večino dneva ni bila na voljo. Imeli so programske težave, ki jih niso znali pravočasno odpraviti.
Težave za Skype

Skype ne deluje.

Tako je kar 220 milijonov uporabnikov te storitve v četrtek ostalo brez možnosti klicanja svojih prijateljev, sorodnikov ter poslovnih partnerjev. Vodilni pri Skype, ki je v lasti eBay-a, razlogov za zlom mreže niso znali pojasniti. Kot pravijo gre za nenavaden sklop različnih dogodkov, ki se do sedaj v tako hudi meri še ni pojavil. Prav tako ne vedo, če bo težava do danes že odpravljena.

Gre za največje težave v štirih letih od nastanka te sicer izredno priljubljene internetne telefonije. Kakšne bodo morebitne posledice na poslovanje podjetja v prihodnosti je težko napovedati. Uporabniki so zaenkrat še razumevajoči, vendar pa bi ob morebitni ponovitvi zloma njihovo zaupanje v Skype upadlo.

Vir: The New York Times

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje