Thefind.com-Prvi pravi iskalnik za nakupovanje prek spleta?

Osrednji, in predvsem neodvisni iskalnik za spletno nakupovanje ne obstaja. Bo Thefind zapolnil velikansko tržno nišo na tem področju?
Thefind.com-Prvi pravi iskalnik za nakupovanje prek spleta?

Thefind-Prvi pravi iskalnik za nakupovanje prek spleta?

Pri Thefind.com, pred kratkim ustanovljenem podjetju, pravijo da se jim strategija prikazovanja samo neplačanih iskalnih rezultatov že obrestuje. Iskalnik obdeluje velika področja na spletu in vrača za kupca najpomembnejše rezultate.

Naslednji mesec jih bo obiskal že milijonti obiskovalec, in to po samo šestih mesecih obstoja…

Thefind se torej od vseh drugih podobnih storitev( Shopping.com, Shopzzila, Pricegrabber…) razlikuje po tem, da so drugi iskalniki v lasti oglaševalcev oziroma da objavljajo samo plačane rezultate ponudnikov, pravi Dan Ciporin, ki je pred leti sodeloval s Shopping.com, za katerega pravi da je bil zamujena priložnost, saj ni uresničil osnovne zamisli neodvisnega iskalnika in se je v letu 2005 prodal ebayu. Takrat je podjetje Ciporin, ki se je pred kratkim pridružil Canaan Partners iz Connecticuta, tudi zapustil..

Analitiki kljub temu ostajajo skeptični, saj je preprosto preveč načinov spletnega nakupovanja da bi se lahko pojavil osrednji, vsesplošni iskalnik na tem področju, kot je med splošnimi iskalniki to uspelo googlu. Poleg tega je Thefindov koncept razvrščanja iskalnih rezultatov glede na njihovo pomembnost v svetu nakupovanja zelo subjektiven, odvisen od želja in hotenj vsakega posameznega nakupovalca.

Kjub temu je Thefind vreden pozornosti, morda jim pa le uspe?

vir: venturebeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje