Thefind.com-Prvi pravi iskalnik za nakupovanje prek spleta?

Osrednji, in predvsem neodvisni iskalnik za spletno nakupovanje ne obstaja. Bo Thefind zapolnil velikansko tržno nišo na tem področju?
Thefind.com-Prvi pravi iskalnik za nakupovanje prek spleta?

Thefind-Prvi pravi iskalnik za nakupovanje prek spleta?

Pri Thefind.com, pred kratkim ustanovljenem podjetju, pravijo da se jim strategija prikazovanja samo neplačanih iskalnih rezultatov že obrestuje. Iskalnik obdeluje velika področja na spletu in vrača za kupca najpomembnejše rezultate.

Naslednji mesec jih bo obiskal že milijonti obiskovalec, in to po samo šestih mesecih obstoja…

Thefind se torej od vseh drugih podobnih storitev( Shopping.com, Shopzzila, Pricegrabber…) razlikuje po tem, da so drugi iskalniki v lasti oglaševalcev oziroma da objavljajo samo plačane rezultate ponudnikov, pravi Dan Ciporin, ki je pred leti sodeloval s Shopping.com, za katerega pravi da je bil zamujena priložnost, saj ni uresničil osnovne zamisli neodvisnega iskalnika in se je v letu 2005 prodal ebayu. Takrat je podjetje Ciporin, ki se je pred kratkim pridružil Canaan Partners iz Connecticuta, tudi zapustil..

Analitiki kljub temu ostajajo skeptični, saj je preprosto preveč načinov spletnega nakupovanja da bi se lahko pojavil osrednji, vsesplošni iskalnik na tem področju, kot je med splošnimi iskalniki to uspelo googlu. Poleg tega je Thefindov koncept razvrščanja iskalnih rezultatov glede na njihovo pomembnost v svetu nakupovanja zelo subjektiven, odvisen od želja in hotenj vsakega posameznega nakupovalca.

Kjub temu je Thefind vreden pozornosti, morda jim pa le uspe?

vir: venturebeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje