Threadflip dobil 1,6 mio USD sredstev

Na trgu se je pojavila nova spletna stran za menjavo oblačil z imenom Threadflip, ki ji je v kratkem času obstoja uspelo zbrati kar 1,6 mio USD finančnih sredstev. V ZDA so takšne spletne strani vedno bolj popularne, v Sloveniji pa do zdaj nismo zasledili še nobene.
Threadflip dobil 1,6 mio USD sredstev

Threadflip dobil kar 1,6 mio USD sredstev. (Vir slike: sxc.hu)

Threadflip vam omogoča, da naložite fotografije oblačil, ki jih ne želite več imeti v omari in jih prodate. Prav tako je možno kupovati oblačila, ki jih prodajajo uporabniki in uporabnice Threadflip-a. Spletna stran Threadflip se razlikuje od Poshmark, 99Dresses in Copius, ker se osredotoča predvsem na oblačila in obutev priznanih blagovnih znamk in visoke mode, prav tako pa lahko izmenjujete, prodajate in kupujete modne dodatke ter nakit.

Uporabniki Threadflip-a so navdušeni predvsem nad osebno noto spletne strani, za razliko od eBay-a, kjer lahko hkrati kupiš salonarje visoke mode in palični mešalnik.

Threadflip uporabnikom zaračunava 15 odstotno provizijo, ki je primerljiva s konkurenčnimi spletnimi stranmi in z eBay-em.

Nova sredstva

Podjetje namerava v bližnji prihodnosti lansirati tudi iPhone aplikacijo in se razširiti preko meja ZDA, saj je podjetje pred kratkim zbralo kar 1,6 mio USD finančnih sredstev.

Vir: techcrunch.com

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje