Tiko Pro finalist na 16. Dnevih energetikov

Na 16. Dnevih energetikov v Portorožu so podelili energetske nagrade v treh kategorijah. Med finaliste v kategoriji "Promocijski projekt URE/OVE" se je uvrstilo tudi podjetje Tiko Pro d.o.o., za katerim stoji Kristina Kočet, Mlada podjetnica leta 2013.
Mladi direktorji so bolj inovativni

Mladi direktorji so bolj inovativni (Vir slike: Freeimages.com)

Na 16. Dnevih energetikov v Portorožu so podelili energetske nagrade v treh kategorijah: za najboljši projekt obnovljivih virov energije (OVE), za najboljši projekt pri učinkoviti rabi energije (URE) ter za najboljši projekt za promocijo URE in OVE.

Na razpis Financ je 18 podjetij poslalo 21 projektov, strokovna komisija pa je izbrala devet finalistov. Pri izbiri zmagovalca sta odločata tako izbor komisije kot tudi izbor, opravljen na podlagi spletnega glasovanja bralcev Financ.

Predsednik komisije je mag. Hinko Šolinc z ministrstva za infrastrukturo in prostor, člani pa so mag. Stane Merše z Instituta Jožefa Stefana, dr. Sašo Medved z ljubljanske fakultete za strojništvo, dr. Marjana Šijanec Zavrl z Gradbenega inštituta ZRMK in Dušan Novković iz Acronija.

V kategoriji “Promocijski projekt URE/OVE” se je v finale uvrstilo podjetje Tiko Pro d.o.o., za katerim stoji Kristina Kočet, Mlada podjetnica leta 2013. V finale so se uvrstili z naslednjim opisom: 

Tudi vi lahko povečate prepoznavnost sebe in svojega posla: Prijavite se na izbor Mladi podjetnik leta 2014!

Projekt 310

Ciljna skupina: podjetja; opis projekta: delavnice na temo OVE in URE

Svetovalna družba Tiko Pro je v Projekt 310 vključila delavnice in oglede dobrih praks o učinkoviti rabi energije (URE) in obnovljivih virih (OVE). Projekt 310 je vključeval tudi oblikovanje spletnega mesta, individualna svetovanja in izdajo Zbornika modrih praks energetske učinkovitosti. Delavnice in oglede dobrih praks so organizirali v podjetjih in ustanovah po vsej državi.

Cilj izvajalcev projekta je bil prepričati velika in energetsko potratna podjetja, da okrepijo učinkovitost rabe energije in vpeljejo v svoje poslovanje obnovljive vire. Ciljno skupino so seznanili s škodljivimi vplivi na okolje, izbrali pa so tudi najboljšo modro prakso in jo predstavili javnosti po vsej državi. Ciljna skupina so bila predvsem podjetja, v katerih se zavedajo, kako škodijo okolju, in želijo vpeljati v poslovanje načela URE in OVE.

Pri spremljanju učinkov projekta so zaznali, da se je več kot 30 odstotkov udeležencev odločilo OVE in URE vpeljati v svoje poslovanje. Delavnice je obiskalo prek 300 ljudi, spletno stran pa dobrih deset tisoč individualnih uporabnikov. Zbornik modrih praks so na Managerskem kongresu razdelili vsem pomembnejšim menedžerjem v Sloveniji in tudi menedžerjem iz nekaterih sosednjih držav.

Vir: Tiko Pro d.o.o.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje