Tiko Pro finalist na 16. Dnevih energetikov

Avtor — 03.05.2014
Na 16. Dnevih energetikov v Portorožu so podelili energetske nagrade v treh kategorijah. Med finaliste v kategoriji "Promocijski projekt URE/OVE" se je uvrstilo tudi podjetje Tiko Pro d.o.o., za katerim stoji Kristina Kočet, Mlada podjetnica leta 2013.
Mladi direktorji so bolj inovativni

Mladi direktorji so bolj inovativni (Vir slike: Freeimages.com)

Na 16. Dnevih energetikov v Portorožu so podelili energetske nagrade v treh kategorijah: za najboljši projekt obnovljivih virov energije (OVE), za najboljši projekt pri učinkoviti rabi energije (URE) ter za najboljši projekt za promocijo URE in OVE.

Na razpis Financ je 18 podjetij poslalo 21 projektov, strokovna komisija pa je izbrala devet finalistov. Pri izbiri zmagovalca sta odločata tako izbor komisije kot tudi izbor, opravljen na podlagi spletnega glasovanja bralcev Financ.

Predsednik komisije je mag. Hinko Šolinc z ministrstva za infrastrukturo in prostor, člani pa so mag. Stane Merše z Instituta Jožefa Stefana, dr. Sašo Medved z ljubljanske fakultete za strojništvo, dr. Marjana Šijanec Zavrl z Gradbenega inštituta ZRMK in Dušan Novković iz Acronija.

V kategoriji “Promocijski projekt URE/OVE” se je v finale uvrstilo podjetje Tiko Pro d.o.o., za katerim stoji Kristina Kočet, Mlada podjetnica leta 2013. V finale so se uvrstili z naslednjim opisom: 

Tudi vi lahko povečate prepoznavnost sebe in svojega posla: Prijavite se na izbor Mladi podjetnik leta 2014!

Projekt 310

Ciljna skupina: podjetja; opis projekta: delavnice na temo OVE in URE

Svetovalna družba Tiko Pro je v Projekt 310 vključila delavnice in oglede dobrih praks o učinkoviti rabi energije (URE) in obnovljivih virih (OVE). Projekt 310 je vključeval tudi oblikovanje spletnega mesta, individualna svetovanja in izdajo Zbornika modrih praks energetske učinkovitosti. Delavnice in oglede dobrih praks so organizirali v podjetjih in ustanovah po vsej državi.

Cilj izvajalcev projekta je bil prepričati velika in energetsko potratna podjetja, da okrepijo učinkovitost rabe energije in vpeljejo v svoje poslovanje obnovljive vire. Ciljno skupino so seznanili s škodljivimi vplivi na okolje, izbrali pa so tudi najboljšo modro prakso in jo predstavili javnosti po vsej državi. Ciljna skupina so bila predvsem podjetja, v katerih se zavedajo, kako škodijo okolju, in želijo vpeljati v poslovanje načela URE in OVE.

Pri spremljanju učinkov projekta so zaznali, da se je več kot 30 odstotkov udeležencev odločilo OVE in URE vpeljati v svoje poslovanje. Delavnice je obiskalo prek 300 ljudi, spletno stran pa dobrih deset tisoč individualnih uporabnikov. Zbornik modrih praks so na Managerskem kongresu razdelili vsem pomembnejšim menedžerjem v Sloveniji in tudi menedžerjem iz nekaterih sosednjih držav.

Vir: Tiko Pro d.o.o.

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

MP delavnica: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje