BLOG MARKETING DELAVNICA

Tipkovnica za ljubitelje Gmaila

Gmail že dlje časa omogoča dostop do svojih funkcij preko bližnjic na tipkovnici, a naučiti se jih zna biti težko. Težavo bo rešila nova Gboard mini-tipkovnica, ki je specializirana ravno za Googlove poštne storitve. Prodajati se je že začela in sicer po ceni 20 dolarjev.
Tipkovnica za ljubitelje Gmaila

Gboard lahko dobite po ugodni ceni 20 dolarjev

Gboard je sestavljena iz 19 obarvanih tipk, ki so postavljene v standardni velikosti številčnih (numpad) tipkovnic in opravljajo funkcije bližnjic, med katere spadajo Gmailove specifične posebnosti kot so “zvezdnata” sporočila, iskanje in preklapljanje med sporočili. Izven Gmaila bo Gboard deloval kot povsem običajna tipkovnica. Napravo na računalnik priklopimo preko USB vhoda in ne zahteva nobene posebne programske opreme ali gonilnikov. Uporabniki morajo najprej omogočiti le tipkovnične bližnjice znotraj nastavitev Gmaila. Zanimivo, Gboarda ni ustvaril Google, temveč Charlie Mason, filmski producent iz Kalifornije. To je njegov prvi pohod v svet računalniške opreme.  

Gre za izdelek, ki ga bodo uporabniki ali vzljubili ali zasovražili. Tisti, ki imajo Gmailove bližnjice v malem prstu, verjetno ne bodo čutili potrebe po nakupu dodatne posebne strojne opreme, poleg tega pa bodo prihranili tudi na nezasedenem USB vhodu. Prav zna priti predvsem začetnikom, ki pri svojem delu veliko uporabljajo elektronsko pošto. Če upoštevamo, da je Gmailovih bližnjic skupno kar 69 (več jih verjetno še prihaja z Googlovimi novostmi), potem je Gboard le prva različica tipkovnice, ki bi lahko v prihodnosti imela tudi 100 tipk z bližnjicami ali več. 

 

Vir: Cnet News

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje