"To je moja poslovna ideja! To sem jaz!"

Avtor Maja Borštnik — 08.06.2012
Komentiraj!
Regionalna razvojna agencija za Koroško in Občina Prevalje v sodelovanju s partnerji organizirata 3. nagradni natečaj za izbor najboljše poslovne ideje, katerega namen je omogočiti vsem z inovativnimi in zanimivimi poslovnimi idejami, da jih izrazijo in omogočijo njihovo uresničitev v praksi.
"To je moja poslovna ideja! To sem jaz!"

"To je moja poslovna ideja! To sem jaz!" (Vir slike: sxc.hu)

Natečaj letos poteka v sklopu prenosa dobre prakse »Business Plan Competition« v Koroško regijo. Prenos dobrih praks je sicer ena od aktivnosti mednarodnega projekta Know-Man (Knowledge Network Management in Technology Parks), ki poteka v okviru programa INTERREG IVC.

V projektu sodeluje 14 partnerjev iz 5 evropskih držav, med njimi tudi Regionalna razvojna agencija za Koroško – RRA Koroška d.o.o. in Občina Prevalje kot slovenska oz. koroška partnerja.

Rok za prijavo na natečaj je 4. julij 2012, razglasitev rezultatov in podelitev nagrad pa bo v prvi polovici septembra 2012.

Nagrade

  1. nagrada: 1.700 €
  2. nagrada: 800 €
  3. nagrada: 500 €

Nosilci najboljših 15-ih poslovnih idej se bodo jeseni imeli možnost udeležiti še brezplačnega izobraževanja na temo podjetništva in izdelave poslovnega načrta!

Ostale nagrade:

  • vsi sodelujoči bodo prejeli brezplačno podjetniško svetovanje s strani Društva ekonomistov Koroške,
  • možnost udeležbe na enem seminarju ali delavnici v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije – Območne zbornice Koroška po pogojih, kot veljajo za člane zbornice.

Vir: Know-Man

Prijavi se na e-novice!