Top 10 najbolj priljubljenih profilov na Vineu

Avtor — 23.12.2014
Vine velja za izredno priljubljeno omrežje, ki omogoča nekaj sekundne videe. Poglejmo, kateri profili oziroma osebe imajo na tem omrežju največ sledilcev. Uporabniki Vinea mesečno naložijo več kot 100 milijonov video vsebin.
Top 10 najbolj priljubljenih profilov na Vineu

Na lestvici desetih najbolj priljubljenih profilov na Vineu je le ena ženska (Vir slike: Google Play).

Za najbolj priljubljeni čas deljenja videov na Vineu velja konec tedna. Največ uporabnikov je med mlajšimi, precej priljubljen je med najstniki. Na seznamu desetih najbolj priljubljenih profilov na Vineu, torej tistih, ki imajo največ sledilcev, pa je le ena ženska. Ta je na tretjem mestu.

Poglejmo 10 profilov na Vineu, ki ima največ sledilcev.

10. mesto: Cameron Dallas

Dallasovi videi so precej smešni, kar je zagotovo vplivalo na število njegovih sledilcev. Ima jih več kot 6,4 milijonov.

9. mesto: Josh Peck

Enako število sledilcev ima tudi Peck. On je morda celo edini, za katerega bi lahko rekli, da je bil zvezda še pred Vineom. Igralec svoj humor prenaša tudi med svoje sledilce na Vineu.

8. mesto: Jerry Purpdrank

Purpdrank ni znan le po svojem profilu na Vineu, kjer ima več kot 6,5 milijonov sledilcev, temveč tudi po svoji mobilni igrici, ki je na voljo v App Storu.

7. mesto: Rudy Mancuso

Mancuso je najbolj znan po portretih španskega Batmana in Supermana. Ima več kot 6,6 milijonov sledilcev.

6. mesto: Alx James

James je izjemno priljubljen na Vineu – objavlja smešne videe, na katerih nastopa sam, običajno pa so povezani s pop kulturo in glasbo. Kmalu se bo pojavil tudi na televiziji, kjer naj bi imel svoj resničnostni šov. Ima 6,7 milijonov sledilcev.

5. mesto: Curtis Lepore

Lepore, ki ima prek 6,8 milijonov sledilcev, je nedavno prijateljeval z Jessi Smiles, prav tako zvezdo na Vineu. Kmalu po tem, ko sta se spoznala, pa ga je Smilesova obtožila posilstva. Obtožbo so pozneje zavrgli.

4. mesto: Jerome Jarre

Francoska zvezda je eden od prvih Snapchatovih zvezdnikov. Oktobra je med snemanjem videa, ki ga je želel objaviti na Vineu, pridržala policija. Vzrok? Na letalo je želel vstopili zgolj v kopalkah in gumijasto račko. Jarre ima 7,8 milijonov sledilcev.

3. mesto: Brittany Furlan

V prvi deseterici je Furlanova prva in edina ženska. Ima 8 milijonov sledilcev in velja za najbolj priljubljeno žensko zvezdo na Vineu.

2. mesto: KingBach

KingBach oziroma Andrew B. Bachelor, velja za enega najbolj priljubljenih Vinerjev na svetu. Rodil se je sicer v Kanadi, a je odraščal na Floridi. Ima 9,7 milijonov sledilcev.

1. mesto: Nash Grier

Šestnajstletnik velja za najbolj priljubljenega Vineovega zvezdnika. Poleg njegovega najboljšega prijatelja in zvezdnika na Vineu, Camerona Dallasa, je Grier sprejel glavno vlogo v filmu Expelled, v katerem bo nastopilo kar nekaj Vineovih zvezdnikov.

Oznake: , , , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>