Toshl v Berlinu prejel prestižno nagrado The Europas!

V Berlinu je v torek potekala svečana podelitev nagrad The Europas, ki v svetu evropskega tehnološkega podjetništva veljajo za najprestižnejše priznanje, ki ga lahko podjetje prejme. Nagrado v kategoriji financ je prejelo slovensko startup podjetje Toshl!
Toshl v Berlinu prejel prestižno nagrado The Europas!

Toshl v Berlinu prejel prestižno nagrado The Europas! (Vir slike: sxc.hu)

Na tekmovanje se je prijavilo več kot 1000 podjetij, kar je 75 izbranim sodnikom iz vrst investitorjev, podjetnikov in medijev močno otežilo nalogo – poiskati najboljša startup podjetja v 24 različnih kategorijah. Letošnja novost je bila tudi uvedba dodatnih 8 kategorij, v katerih so podeljevali nagrade za najboljši startup iz določene regije.

Pri izboru so sodelovali tudi mnogi znani podjetniki, med njimi na primer Jawed Karim, ustanovitelj YouTube, Michael Birch, ustanovitelj podjetij Bebo in Monkey Infermo, angelski investitor Troy Carter, novinarji iz tehnoloških medijev, kot so na primer The NextWeb, VentureBeat, Reuters, nekateri znani blogerji, pa tudi uveljavljeni podjetniki iz Silicijeve doline.

Za prestižno priznanje se je potegovalo tudi slovensko mlado podjetje Toshl, ki je bilo skupaj s srbskim VetCloud-om nominirano za najboljši srednjeevropski startup, hkrati pa se je Toshl med desetimi izbranimi finalisti potegoval tudi za nagrado za najboljše evropsko podjetje v kategoriji financ – in nagrado v omenjeni kategoriji tudi prejel!

Toshl se ukvarja z razvojem aplikacije, namenjene spremljanju porabe osebnih mesečnih stroškov in prihodkov uporabnikov. Aplikacija deluje tako, da uporabniku omogoča organizacijo stroškov v skupine, njihovo časovno spremljanje in preprosto označevanje, za varnost podatkov pa je poskrbljeno s shranjevanjem v oblak. Zelo priročna je tudi funkcija proračuna, s katero si uporabnik lahko omeji porabo osebnih sredstev, kar mu omogoča spremljanje višine denarnih sredstev, ki jih še ima na razpolago.

Aplikacija, in z njo tudi podjetje Toshl, je hitro postala priljubljena med širšimi množicami, predvsem zaradi funkcionalnosti in preprostosti, pa tudi praktičnosti – dostopna je namreč na vseh najbolj priljubljenih mobilnih in tabličnih platformah: na IOS, Androidu, Simbianu in Windows Phone 7. Hiter vzpon mladega slovenskega podjetja se je še pospešil lani, ko je 500 Startups, eden najbolj znanih ameriških podjetniških pospeševalnikov, Toshl sprejel pod svoje okrilje in ga podprl z investicijo.

Čestitke ekipi iz podjetja Toshl za uspeh!

Vir: TechCrunch in Rep

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje