Toshl v Berlinu prejel prestižno nagrado The Europas!

V Berlinu je v torek potekala svečana podelitev nagrad The Europas, ki v svetu evropskega tehnološkega podjetništva veljajo za najprestižnejše priznanje, ki ga lahko podjetje prejme. Nagrado v kategoriji financ je prejelo slovensko startup podjetje Toshl!
Toshl v Berlinu prejel prestižno nagrado The Europas!

Toshl v Berlinu prejel prestižno nagrado The Europas! (Vir slike: sxc.hu)

Na tekmovanje se je prijavilo več kot 1000 podjetij, kar je 75 izbranim sodnikom iz vrst investitorjev, podjetnikov in medijev močno otežilo nalogo – poiskati najboljša startup podjetja v 24 različnih kategorijah. Letošnja novost je bila tudi uvedba dodatnih 8 kategorij, v katerih so podeljevali nagrade za najboljši startup iz določene regije.

Pri izboru so sodelovali tudi mnogi znani podjetniki, med njimi na primer Jawed Karim, ustanovitelj YouTube, Michael Birch, ustanovitelj podjetij Bebo in Monkey Infermo, angelski investitor Troy Carter, novinarji iz tehnoloških medijev, kot so na primer The NextWeb, VentureBeat, Reuters, nekateri znani blogerji, pa tudi uveljavljeni podjetniki iz Silicijeve doline.

Za prestižno priznanje se je potegovalo tudi slovensko mlado podjetje Toshl, ki je bilo skupaj s srbskim VetCloud-om nominirano za najboljši srednjeevropski startup, hkrati pa se je Toshl med desetimi izbranimi finalisti potegoval tudi za nagrado za najboljše evropsko podjetje v kategoriji financ – in nagrado v omenjeni kategoriji tudi prejel!

Toshl se ukvarja z razvojem aplikacije, namenjene spremljanju porabe osebnih mesečnih stroškov in prihodkov uporabnikov. Aplikacija deluje tako, da uporabniku omogoča organizacijo stroškov v skupine, njihovo časovno spremljanje in preprosto označevanje, za varnost podatkov pa je poskrbljeno s shranjevanjem v oblak. Zelo priročna je tudi funkcija proračuna, s katero si uporabnik lahko omeji porabo osebnih sredstev, kar mu omogoča spremljanje višine denarnih sredstev, ki jih še ima na razpolago.

Aplikacija, in z njo tudi podjetje Toshl, je hitro postala priljubljena med širšimi množicami, predvsem zaradi funkcionalnosti in preprostosti, pa tudi praktičnosti – dostopna je namreč na vseh najbolj priljubljenih mobilnih in tabličnih platformah: na IOS, Androidu, Simbianu in Windows Phone 7. Hiter vzpon mladega slovenskega podjetja se je še pospešil lani, ko je 500 Startups, eden najbolj znanih ameriških podjetniških pospeševalnikov, Toshl sprejel pod svoje okrilje in ga podprl z investicijo.

Čestitke ekipi iz podjetja Toshl za uspeh!

Vir: TechCrunch in Rep

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

07.12.2017 od 8:00 do 16:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanih tematikah. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

08.12.2017 od 11:00 do 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

Drugi dan dvodnevne konference o tehnologiji blockchain organiziramo za tiste, ki si želite določene teme spoznati bolj podrobno. Strokovnjaki bodo pokrili naslednje teme: varnost, trgovanje s kriptovalutami, davčne obveznosti in marketing. Tudi ta dan bomo preživeli v Tehnološkem parku Ljubljana. Preverite podrobnosti!
Preberite več >>

!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!! Predavanje: Prodajni lijak

13.12.2017 od 17:00 do 14.01.2017 12:30
!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!!  Predavanje: Prodajni lijak

Email marketing je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje