BLOG MARKETING DELAVNICA

Toshl v Berlinu prejel prestižno nagrado The Europas!

V Berlinu je v torek potekala svečana podelitev nagrad The Europas, ki v svetu evropskega tehnološkega podjetništva veljajo za najprestižnejše priznanje, ki ga lahko podjetje prejme. Nagrado v kategoriji financ je prejelo slovensko startup podjetje Toshl!
Toshl v Berlinu prejel prestižno nagrado The Europas!

Toshl v Berlinu prejel prestižno nagrado The Europas! (Vir slike: sxc.hu)

Na tekmovanje se je prijavilo več kot 1000 podjetij, kar je 75 izbranim sodnikom iz vrst investitorjev, podjetnikov in medijev močno otežilo nalogo – poiskati najboljša startup podjetja v 24 različnih kategorijah. Letošnja novost je bila tudi uvedba dodatnih 8 kategorij, v katerih so podeljevali nagrade za najboljši startup iz določene regije.

Pri izboru so sodelovali tudi mnogi znani podjetniki, med njimi na primer Jawed Karim, ustanovitelj YouTube, Michael Birch, ustanovitelj podjetij Bebo in Monkey Infermo, angelski investitor Troy Carter, novinarji iz tehnoloških medijev, kot so na primer The NextWeb, VentureBeat, Reuters, nekateri znani blogerji, pa tudi uveljavljeni podjetniki iz Silicijeve doline.

Za prestižno priznanje se je potegovalo tudi slovensko mlado podjetje Toshl, ki je bilo skupaj s srbskim VetCloud-om nominirano za najboljši srednjeevropski startup, hkrati pa se je Toshl med desetimi izbranimi finalisti potegoval tudi za nagrado za najboljše evropsko podjetje v kategoriji financ – in nagrado v omenjeni kategoriji tudi prejel!

Toshl se ukvarja z razvojem aplikacije, namenjene spremljanju porabe osebnih mesečnih stroškov in prihodkov uporabnikov. Aplikacija deluje tako, da uporabniku omogoča organizacijo stroškov v skupine, njihovo časovno spremljanje in preprosto označevanje, za varnost podatkov pa je poskrbljeno s shranjevanjem v oblak. Zelo priročna je tudi funkcija proračuna, s katero si uporabnik lahko omeji porabo osebnih sredstev, kar mu omogoča spremljanje višine denarnih sredstev, ki jih še ima na razpolago.

Aplikacija, in z njo tudi podjetje Toshl, je hitro postala priljubljena med širšimi množicami, predvsem zaradi funkcionalnosti in preprostosti, pa tudi praktičnosti – dostopna je namreč na vseh najbolj priljubljenih mobilnih in tabličnih platformah: na IOS, Androidu, Simbianu in Windows Phone 7. Hiter vzpon mladega slovenskega podjetja se je še pospešil lani, ko je 500 Startups, eden najbolj znanih ameriških podjetniških pospeševalnikov, Toshl sprejel pod svoje okrilje in ga podprl z investicijo.

Čestitke ekipi iz podjetja Toshl za uspeh!

Vir: TechCrunch in Rep

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje