Toyota s hibridno tehnologijo do leta 2020

Iz največjega proizvajalca avtomobilov na svetu so sporočili, da bodo do leta 2020 v vse svoje nove avtomobile vgrajevali hibridno tehnologijo.
Toyota s hibridno tehnologijo do leta 2020

Toyota skrbi za okolje.

Toyota je v zadnjih letih z modelom Prius naredila velik korak naprej v razvoju okolju prijaznih avtomobilov. S Priusom so v nekaterih državah, naprimer v ZDA, dosegli tudi lep prodajni uspeh.

Toyotin šef razvoja motorjev Masatami Takimoto je napovedal, da bodo vsi novi avtomobili od leta 2020 naprej opremljeni s hibridno tehnologijo. Dodal je, da Toyota pričakuje povečanje zmogljivosti tovrstnih motorjev, predvsem pa pocenitev njihove izdelave.

Trenutno so namreč hibridni avtomobili, predvsem zaradi akumulatorjev ter električnih motorjev, zelo dragi. Pričakujejo, da bodo do omenjenega leta ceno izdelave hibridnega avtomobila izenačili s ceno izdelave avtomobila na bencinski pogon.

Vir: CNET News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje