Tožba proti H.P.

V poslovnem svetu se včasih dogajajo nenavadne stvari. Pred letom dni se je ena izmed takih zgodila trem novinarjem CNET News, ki so poročali o nekaterih zaupnih informacijah iz podjetja Hewlett-Packard.
Tožba proti H.P.

H.P. včasih ne dela po pravilih.

Trije novinarji spletnega medija CNET News so v sredo vložili tožbo proti izdelovalcu strojne opreme Hewlett-Packard. Pred letom so namreč objavili zaupno informacijo v zvezi z omenjenim podjetjem. H.P. se je na objavo informacije odzval tako, da je najel zasebne preiskovalce, ki so sledili trojici, ki je zgodbo objavila. Hoteli so namreč najti vir, ki je informacijo izdal.

Iz Hewlett-Packarda so sporočili, da obžalujejo odločitev trojice za tožbo. Z novinarji so se poskušali izvensodno poravnati. Njim in njihovim sorodnikom so se opravičili in ponudili denarno odškodnino, poleg tega pa še nakazilo določenega zneska v dobrodelne namene.

Preiskava je šla celo do te mere, da so preverjali izpise klicev članov uprave H.P.-ja in novinarjev vpletenih v primer. Uvedena je bila tudi preiskava s strani ameriškega kongresa, vendar so bile vse tožbe opuščene.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje