Transakcijska SMS sporočila nudijo ogromno prednosti!

Avtor — 26.02.2014
Transakcijska SMS sporočila so zadnja leta postala prava odrešitev za vse, ki želijo svoje stranke doseči hitro, uspešno in ugodno. Kaj so pravzaprav transakcijska SMS sporočila? Gre namreč za to, da dobite SMS sporočilo vsakič, ko je opravljen nakup v spletni trgovini.
Transakcijska SMS sporočila nudijo ogromno prednosti!

Transakcijska SMS sporočila nudijo ogromno prednosti! (Vir slike: sxc.hu)

Navadno spletna trgovina obvešča svoje stranke o opravljenem nakupu preko email in SMS sporočila. Zagotovo to predstavlja veliko prednost, saj smo tako obveščeni kot potrošniki.

Kje se uporabljajo SMS transakcijska sporočila?

SMS transakcijska sporočila se lahko uporabljajo na različnih področjih. Poleg vsega omogočajo, da se integrirajo v prav vsako aplikacijo, spletno trgovino, CRM sistem, računovodstvo in še bi lahko naštevali. Gre za zelo hitro ter enostavno uporabo. Odlična rešitev za to je SMSAPI.

Primeri uporabe transakcijskih SMS sporočil in prednosti

Pošiljanje SMS sporočila ob naročilu v spletni trgovini: Kupec v spletni trgovini je po izvedenem naročilu takoj obveščen po SMS sporočilu. Tako dobi povratno informacijo, ali je bilo njegovo naročilo uspešno sprejeto. Na takšen način se spletni trgovec izogne številnim vprašanjem, vezanim na izvedeno naročilo.

E-mail sporočila se takoj po potrditvi nakupa ustvarijo avtomatsko, vendar pa se zgodi, da velikokrat prispejo v predal za nezaželeno pošto. To se pri SMS sporočilih ne zgodi!

Poslano SMS sporočilo ob odpremi blaga: Takoj, ko je spletna trgovina blago odpremila in oddala dostavnim službam za dostavo, bo stranka prejela SMS sporočilo. Tako se izognete neprevzetim pošiljkam in vprašanjem, kdaj bo naročilo prispelo.

SMS opomin ob neporavnanih obveznostih: Zamude s plačili so pogoste, zato je SMS sporočilo izjemno efektiven način za poravnanje odprtih obveznostih. SMS sporočilo omogoča bolj oseben pristop ter izboljša plačilno disciplino.

Koliko pa to stane in kakšne so prednosti pred tujimi ponudniki?

SMS lahko pošljete že 0.015 EUR, kar je res zelo majhen strošek za tako dober doseg stranke. Prednosti pred tujimi ponudniki:

  • omogočeno je pošiljanje 640 znakov (kar je enakovredno štirim sporočilom) za ceno enega SMSa
  • visoka dostavljivost, zagotavljamo 99,5% dostavljivost, medtem ko tuji ponudniki dosegajo v T-2 mobilno omrežje le 72%, v ostala pa 90-95%
  • prijazna podpora preko emaila ali telefona

OPOZORILO: Za vse lastnike spletnih trgovin v sistemih Magento/OpenCart/PrestaShop je SMS modul na voljo popolnoma brezplačno. Več informacij dobite na povezavi: http://www.smsapi.si/kontakt oziroma na telefonski številki 0590 53 901 ali na spletni strani http://www.smsapi.si/, kjer se brezplačno registrirate in storitev preizkusite. Podarjamo vam 10 brezplačnih SMS-ov!

Preberite še:


Oznake: , ,