Tratar Bikes je štartal z zbiranjem sredstev na Kickstarterju

Na Kickstarterju se je 2. decembra pričelo zbiranje denarnih sredstev za nov slovenski projekt - prestižna lesena kolesa Tratar Bikes. Ekipa, ki jo sestavljajo Janez Tratar, Nejc Puš in Matej Remšak, za uresničitev svoje poslovne ideje potrebuje 25 tisoč dolarjev.
Tratar Bikes je štartal z zbiranjem sredstev na Kickstarterju

Tratar Bikes je štartal z zbiranjem sredstev na Kickstarterju (Vir slike: Facebook)

Na dogodku “(Pre)Budimo slovensko lesno industrijo! –> 3 inovativni slovenski lesni projekti na Kickstarterju ta hip!, ki je v organizaciji iniciative Slovenia Crowdfunding potekal v torek, 2. decembra 2014, v Kreativnem centru Poligon, se je javnosti predstavil nov slovenski projekt – Tratar Bikes, ki je nastal izpod rok Janeza Tratarja ob pomoči Nejca Puša in Mateja Ramška

Gre za projekt, ki je deloma nastal tudi zaradi presežka lesne mase, katera se je v slovenskih gozdovih pojavila kot posledica februarske naravne katastrofe. V lesu so namreč poslovno priložnost zapazili člani ekipe in razvili edinstveno prestižno leseno mestno kolo, ki bo navdušilo marsikaterega ljubitelja kolesarjenja in izdelkov iz naravnih materialov.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Skrbno izbran les slovenskega porekla in precizno izdelani kovinski deli uporabniku zagotavljajo odlično izkušnjo, saj, kot so avtorji projekta zapisali na predstavitveni strani na Kickstarterju, les ne predstavlja zgolj ekološkega materiala, ki ne onesnažuje okolja, temveč zaradi svojih lastnosti deluje kot odličen amortizer, ki zelo dobro blaži tresljaje na cesti. Poleg tega pa so kolesa tudi lahka in vzdržljiva, tako da bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše uporabnike.

Ekipa mora na Kickstarterju zbrati 25 tisoč dolarjev, da bo njihova poslovna ideja zaživela. Časa za to imajo do 10. januarja 2015, pri tem pa jim lahko pomagate tudi vi, in sicer s klikom na spodnjo povezavo.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje