Tratar Bikes je štartal z zbiranjem sredstev na Kickstarterju

Avtor — 02.12.2014
Na Kickstarterju se je 2. decembra pričelo zbiranje denarnih sredstev za nov slovenski projekt - prestižna lesena kolesa Tratar Bikes. Ekipa, ki jo sestavljajo Janez Tratar, Nejc Puš in Matej Remšak, za uresničitev svoje poslovne ideje potrebuje 25 tisoč dolarjev.
Tratar Bikes je štartal z zbiranjem sredstev na Kickstarterju

Tratar Bikes je štartal z zbiranjem sredstev na Kickstarterju (Vir slike: Facebook)

Na dogodku “(Pre)Budimo slovensko lesno industrijo! –> 3 inovativni slovenski lesni projekti na Kickstarterju ta hip!, ki je v organizaciji iniciative Slovenia Crowdfunding potekal v torek, 2. decembra 2014, v Kreativnem centru Poligon, se je javnosti predstavil nov slovenski projekt – Tratar Bikes, ki je nastal izpod rok Janeza Tratarja ob pomoči Nejca Puša in Mateja Ramška

Gre za projekt, ki je deloma nastal tudi zaradi presežka lesne mase, katera se je v slovenskih gozdovih pojavila kot posledica februarske naravne katastrofe. V lesu so namreč poslovno priložnost zapazili člani ekipe in razvili edinstveno prestižno leseno mestno kolo, ki bo navdušilo marsikaterega ljubitelja kolesarjenja in izdelkov iz naravnih materialov.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Skrbno izbran les slovenskega porekla in precizno izdelani kovinski deli uporabniku zagotavljajo odlično izkušnjo, saj, kot so avtorji projekta zapisali na predstavitveni strani na Kickstarterju, les ne predstavlja zgolj ekološkega materiala, ki ne onesnažuje okolja, temveč zaradi svojih lastnosti deluje kot odličen amortizer, ki zelo dobro blaži tresljaje na cesti. Poleg tega pa so kolesa tudi lahka in vzdržljiva, tako da bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše uporabnike.

Ekipa mora na Kickstarterju zbrati 25 tisoč dolarjev, da bo njihova poslovna ideja zaživela. Časa za to imajo do 10. januarja 2015, pri tem pa jim lahko pomagate tudi vi, in sicer s klikom na spodnjo povezavo.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje