Trening za možgančke

Lumos Labs je, v sodelovanju z najboljšimi Stanfordskimi in UCSF znanstveniki nevrologije, oblikoval nekaj iger, ki naj bi opazno izboljšale vaš spomin in koncentracijo.
Trening za možgančke

Oboževalci Sudoka, še nekaj za vas.

Lumosity ima trenutno na voljo 7 vaj oz. iger, vsaka izmed njih pa se osredotoča na različne segmente delovanja možganov, kot so spomin, pozornost, koncentracija, reakcijski čas, itd. Postrežejo tudi z nekaterimi, s študijami podprtimi, podatki o delovanju možganov in vplivu iger na njih.

Stran je v razvoju in je trenutno še na voljo brezplačno, zato si jo, v primeru zanimanja, oglejte čim prej.

Nekaj citatov zadovoljnih uporabnikov:

» Izboljšanje splošnega počutja. Veselim se nadaljnjih treningov. Vsakodnevne naloge opravljam bolje.«

» Po opravljenih nalogah sem se počutil bolj živega in uspel sem se bolje skoncentrirati.«

»Manj pozabljam in pri dnevnih nalogah sem bolj skoncentriran.«

Podoben koncept ima tudi Eons. Na povezavi si lahko preberete različna dejstva in katere igre lahko igrate za izostritev določenih delov možganov.

Vir:  TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje