Tretja generacija paketov PODJETNI NESKONČNI za brezskrbno komunikacijo

Avtor — 13.02.2014
Si.mobilovim poslovnim uporabnikom je na voljo 3. generacija paketov PODJETNI. Paketi PODJETNI NESKONČNI so namenjeni vsem, ki si želijo brezskrbne komunikacije. Nudijo neskončne količine klicev za poslovne pogovore, neskončne količine sporočil in prilagodljivo količino prenosa podatkov.
Tretja generacija paketov PODJETNI NESKONČNI za brezskrbno komunikacijo

Tretja generacija paketov PODJETNI NESKONČNI za brezskrbno komunikacijo (Vir slike: sxc.hu)

»Potem ko smo lani kot prvi slovenski mobilni operater ponudili našim zasebnim uporabnikom NESKONČNI paket, smo se za podoben korak odločili tudi v segmentu poslovnih uporabnikov. Da je bila odločitev prava, dokazuje tudi Best Buy Award BUSINESS September 2013/2014, ki potrjuje, da Si.mobil ponuja svojim poslovnim uporabnikom najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ter je tako najboljša izbira zanje,« je povedal Miran Razoršek, vodja segmenta poslovnih uporabnikov v Si.mobilu.

»S tretjo generacijo paketov PODJETNI NESKONČNI smo to pozicijo še utrdili, saj ti v primerjavi s predhodnimi paketi ponujajo neskončne količine klicev in sporočil SMS/MMS v katerokoli omrežje v Sloveniji, količine prenosa podatkov smo povečali za več kot 40 % in obenem skoraj prepolovili mesečno naročnino.«

Paket PODJETNI NESKONČNI S že za ceno 16,99 € na mesec vključuje neskončne klice v Si.mobilovem omrežju in stacionarnih omrežjih, neskončno število sporočil SMS/MMS, 100 minut klicev v druga mobilna omrežja in 100 MB prenosa podatkov.

Ponudba pri paketih PODJETNI NESKONČNI M in PODJETNI NESKONČNI L obsega neskončno število klicev v vsa slovenska omrežja in sporočil SMS/MMS, pri čemer paket PODJETNI NESKONČNI M ponuja še 1 GB podatkov za  23,99 €, PODJETNI NESKONČNI L pa 3 GB podatkov za  29,99 € na mesec v primeru 24 mesečne vezave brez nakupa mobilnega telefona.

Poleg novih paketov z NESKONČNImi klici in sporočili je Si.mobil danes predstavil še paket PODJETNI OSNOVNI S, ki ponuja neskončno klicev med sodelavci ter 100 enot klicev v vsa ostala omrežja ali SMS/MMS sporočil.

PODJETNI NESKONČNI

S

M

L

Klici v Si.mobilovem omrežju

Klici v stacionarna omrežja

Sporočila SMS / MMS

Klici v druga mobilna omrežja

100 min

Prenos podatkov

100 MB

1 GB

3 GB

Mesečna naročnina

17,99 €

25,99 €

31,99 €

Mesečna naročnina ob vezavi (brez mobilnega telefona)

16,99 €

23,99 €

29,99 €

O projektu Best Buy Award

V raziskavi Best Buy Award BUSINESS September 2013/2014, v kateri so sodelovali slovenski poslovneži, je bil Si.mobil izbran za zmagovalca v kategoriji “Mobilni operater z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno za poslovne uporabnike”.

Na vprašanje odprtega tipa, ki se je glasilo: „Navedite naziv mobilnega operaterja (ponudnika telekomunikacijskih storitev za mobilne naprave), ki v Sloveniji ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno za poslovne uporabnike,“ je največ anketirancev odgovorilo, da je ta operater Si.mobil.  

Best Buy Award je projekt, ki raziskuje in nagrajuje storitve ter izdelke, ki ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, in sicer izključno na podlagi mnenja in izkušenj uporabnikov.

Cilj projekta in certifikata je dobiti vpogled v izkušnje in dojemanje uporabnikov o izdelkih in storitvah, ki po njihovem mnenju ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno (t. i. best buy) in s tem kupcem olajšati iskanje najbolj kakovostnih in cenovno najugodnejših izdelkov in storitev tako na domačem kot na mednarodnem trgu.

Raziskave Best Buy Award izvaja švicarska raziskovalna hiša ICERTIAS v sodelovanju s številnimi eminentnimi mednarodnimi in lokalnimi partnerji.

Vir: Si.mobil

Oznake: , ,