Trgovina Made in America postaja pravi hit

Avtor — 24.06.2011
V majhnem mestu Elma v zvezni državi New York je pred dvema mesecema začela obratovati trgovina Made in America, ki prodaja le izdelke, narejene v Združenih državah Amerike. Trgovina je praktično v trenutku postala ena izmed najbolj priljubljenih turistično-nakupovalnih destinacij.
Trgovina Made in America postaja pravi hit

Trgovina Made in America postaja pravi hit (slika: saveourcountryfirst.com)

Trgovina Made in America je že na dan otvoritve požela ogromno zanimanja – prišlo je več kot 800 strank iz bližnje in daljne okolice. Uspeh pa ni bil kratkotrajen, saj ima trgovina po dveh mesecih obratovanja čedalje višjo obiskanost, zato lastnik Mark Andol že razmišlja o odprtju franšiz. Ima vizijo, da bi imela vsaka zvezna država svojo trgovino Made in America.

Trgovina je postavljena v prostorni stavbi, ki je bila nekoč prodajalna Fordov. Stene je okrasil z ameriškimi zastavami in napisi z izreki slavnih patriotov.

In kaj je skrivnost njegovega uspeha? Američani so že od nekdaj narod z visoko narodno zavestjo in Mark Andol ni izjema. Ljudem je želel ponuditi pristne izdelke, ki so brez izjeme ameriškega izvora. Ljudje z nakupovanjem v njegovi trgovini kažejo ljubezen do domovine, poleg tega pa z nakupovanjem podpirajo ameriško gospodarstvo.

Vir: Business Opportunities.


Oznake: ,