Bellabeatu tri milijone evrov zagonskega kapitala!

Programsko-strojna rešitev za nosečnice, plod startupa Bellabeat, je prejela zagonski kapital v višini 3,3 milijone evrov. Slovensko-hrvaška ekipa je uspela v investicijo prepričati številna ugledna podjetja, med njimi tudi SVAngel, CrunchFund in Universal Music Group.
Bellabeatu tri milijone evrov zagonskega kapitala!

Sandro in Urška, Bellabeat

Bellabeat, ki je prejel investicijo v višini 3,3 milijona evrov, je novo ime dobil januarja letos. Do takrat smo ga poznali pod imenom Baby Watch. Ekipa Bellabeat, katere soustanoviteljica je Urška Sršen, je bila pred meseci sprejeta v Y Combinator, ki velja za enega najboljših podjetniških inkubatorjev na svetu. Za svojo rešitev je prejela tudi naziv najboljše startupa naslednje generacije tega inkubatorja.

Bellabeat je FitBit za nosečnice

Bellabeat nosečnicam omogoča, da s pomočjo prenosnih ultrazvočnih slušalk, ki jih priključijo na pametni telefon, spremljajo dojenčkov razvoj, tudi utrip. Prek aplikacije in posebej razvitega spletnega družabnega omrežja lahko njegov razvoj delijo s svojimi bližnjimi. Za Bellabeat, ki so ga nekatere tuje spletne strani označile kot napravo FitBit za nosečnice, bodo bodoče in mlade mamice, katerim je namenjen izdelek, odštele 129 dolarjev.

Pogovarjali smo se z Urško iz Bellabeat >>

Septembra že v Applovih trgovinah?

Kot je Urška Sršen povedala tujim medijem, bo ekipa, ki šteje 15 članov, sveži kapital namenila za novo generacijo Bellabeat izdelkov. Sicer pa lahko nove spodbudne novice za ekipo, ki bo predvidoma v naslednjih mesecih povečevala svoje vrste, pričakujemo že kmalu. Bellabeat naj bi bil namreč v dogovorih s podjetjem Apple. V jabolčnih trgovinah naj bi bil izdelek Bellabeat na voljo že septembra, poroča TechCrunch.

Vir: TechCrunch

Oznake: , , , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje