Tridnevni festival zagonskih podjetij Start:Cloud & CloudCatalyst bootcamp

Avtor — 04.10.2015
Mlada, hitro rastoča podjetja z globalnim potencialom bodo tudi to jesen svoje poslovne modele, svoje ekipe ter »stranke« razstavljala v prafaktorje in jih spet sestavljala v naslednji »uber«. Dvomesečni poligon za startupe se bo začel 8. oktobra s tridnevnim festivalom zagonskih podjetij.
Tridnevni festival zagonskih podjetij Start:Cloud & CloudCatalyst bootcamp

Tridnevni festival zagonskih podjetij Start:Cloud & CloudCatalyst bootcamp (Vir: Unsplash.com)

Start:Cloud & CloudCatalyst bootcamp ob zaključku vseevropskega projekta Cloud Catalyst organizirata Hekovnik in Si.mobil.

Izobraževanja in dogodki niso namenjeni samo startup podjetnikom temveč tudi zaposlenim v velikanih, ki razvijajo nove produkte, ter vsem, ki iščejo znanje, kako hitro ugotoviti, ali ima ideja kupca in uspešen poslovni model.

Znanje, izkušnje in predvsem kritično presojo ter »thinking out of the box« bodo z obiskovalci delili uspešni slovenski podjetniki, strokovnjaki in investitorji. Ti bodo imeli tudi nalogo prignati poslovne ideje do končnih meja ter najti vse napake v načrtih podjetnikov.

Richard Branson – zgodba o uspehu

Vendar podjetje niso samo številke. Podjetje je predvsem čarovnija, ki jo ustvarja skupina ljudi. Zato bodo v večernih urah potekale okrogle mize in drugi dogodki, ki bodo odprti za javnost. Na njih se bodo kalila nova poznanstva, tako zasebna kot poslovna. Prek okroglih miz bodo obiskovalci spoznavali zgodbe Slovencev, ki jih v Sloveniji nihče ne prepozna, v tujini pa nizajo velike uspehe. Eden izmed njih je ravno septembra »pitchal« Richardu Bransonu. Mu je uspelo?

Dogodki za javnost so brezplačni, prek spletne strani Hekovnik boste obveščeni o okroglih mizah in drugih dogodkih. Po tridnevnem bootcampu se začnejo enomesečne priprave na največjo slovensko investicijsko konferenco Coinvest. Med pripravami na nastop pred najboljšimi investitorji iz celega sveta bodo podjetniki v enem mesecu ob pomoči specializiranih strokovnjakov nadgradili svoje šibke točke.

Prijave na bootcamp so brezplačne in so možne do 5. 10. 2015 na spletni strani Start:up šole Hekovnik.

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje