Trije preprosti koraki, s katerimi boste povečali prostor na iPhonu

Avtor — 06.08.2016
Če je v vašem žepu pameten telefon, z njim pa radi utrnete fotografije in video posnetke priljubljenih trenutkov, ste se zagotovo že srečali z napisom, ki vam je sporočil, da iPhonu primanjkuje prostora. Kako se rešiti težave?
Trije preprosti koraki, s katerimi boste povečali prostor na iPhonu

Kako do več prostora, ne da bi brisali fotografije in video vsebine (Vir slike: YouTube)?

Prva rešitev, ki nam pade na misel, je, da pobrišemo fotografije in video vsebine. Ravno slednje nam ukradejo dobršen del prostora na pametnem telefonu. Rešitev je sicer učinkovita, a to pomeni, da ostanemo brez določenih spominov, ki smo jih posneli.

Kako si zagotoviti prostor, ne da bi posegli v naše spomine?

Naši pametni telefoni so pogosto leglo aplikacij, ki jih ne uporabljamo. Premislite, katere aplikacije ne uporabljate. Odprite Nastavitve in ob posamezni aplikaciji preverite, kakšen zalogaj so za notranji pomnilnik. Izberite aplikacije, ki zavzamejo največ prostora in jih le redko uporabljate. Poslovite se od njih.

Proč s fotografijami in video vsebinami

Kot smo uvodoma povedali, so slike in video vsebine velik zažiralec prostora na notranjem pomnilniku. Slike prenesite na računalnik ali pa na oblak. Izberete lahko Dropbox, iCloud in druge oblačne shrambe. V nastavitvah določimo samodejno kopiranje fotografij, priporočljivo je le, da kopiranje poteka prek brezžične povezave.

Stara SMS-sporočila naj romajo v koš

Pokukajte še v svoj SMS-nabiralnik. Tam se je zagotovo nabral cel kup sporočil. Kdaj ste se nazadnje zalotili pregledovati stara sporočila od prijatelja, partnerja ali znanca? Sporočil ne potrebujete, da pa jih ne bi ročno brisali, lahko v nastavitvah določite samouničenje po določenem času: enem mesecu, enem letu in podobno. Samouničenje lahko nastavite tudi za avdio in video sporočila.

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje