Trije razlogi, zakaj je strast pot do uspeha

Strast je ključ do uspeha, pravi David Lucatch, ustanovitelj storitve za takojšnje prevajanje, Yappn. Ljudje z največjimi dosežki imajo v svojem profesionalnem in zasebnem življenju strast, s katero vodijo, podpirajo in usmerjajo ostale z vnemo in gorečnostjo.
Trije razlogi, zakaj je strast pot do uspeha

Trije razlogi, zakaj je strast pot do uspeha (Vir slike: Freeimages.com)

Dobro podjetje ima sposobne vodje in zaposlene, se zna prilagajati trgu, išče dobre ideje in vlaga svoja sredstva v razvoj za prihodnost. Se pa dobra podjetja razlikujejo od zares uspešnih podjetij po naklonjenosti in veselju, tako zaposlenih kot njihovih vodij, do lastnega podjetja in produkta, ki ga tržijo.

Lucatch je že od nekdaj čutil strast do tehnologije. Ko je opazil, da trg potrebuje cenovno ugodne in takojšnje prevajalnike, je poiskal rešitev in lansiral novo večjezikovno storitev za takojšnje prevajanje.

Yappn je nova storitev, ki presega omejitve dosedanjih prevajalskih orodij, pri katerih je potrebno zamudno kopiranje in prevajanje. Osnovna ideja je, da je prevod že integriran v določeno storitev, ki jo posameznik uporablja, brez dodatne potrebe po drugih orodjih. Omogoča večjezikovno komunikacijo v skoraj 70 jezikih, kar pomaga posameznikom, prav tako tudi podjetjem, k razširjanju blagovnih znamk, vodenju poslovanja in zagotavljanju boljše podpore strankam.

Lucatch meni, da je strast tista, ki odpira vrata podjetja k uspehu, zato pa obstajajo trije razlogi:

Strast polni samozavest

Oseba s strastjo izžareva svojo samozavest, ki njej in ostalim v podjetju daje dodatno vrednost. Samozavestni podjetniki so odlični vodje, ki si zaslužijo spoštovanje in zaupanje ostalih.

Strast ustvarja navdušenje

Navdušenje do nečesa si lahko delimo z ostalimi, kar podjetju dodaja organiziranost. Profesionalci z navdušenjem v svojih skupinah ustvarjajo vnemo, ostali pa jih dojemajo kot resnične privržence podjetju.

Strast je nalezljiva

In končno, strast je nekaj, s čimer lahko okužimo druge okoli sebe. Oseba s strastjo v skupini ustvarja dinamiko in ji daje pomen. Strastni profesionalci podjetju vlivajo energijo, zato so obravnavani kot izjemni mentorji zaposlenim.

Vir: Businessinsider.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje