BLOG MARKETING DELAVNICA

Trije razlogi, zakaj je strast pot do uspeha

Strast je ključ do uspeha, pravi David Lucatch, ustanovitelj storitve za takojšnje prevajanje, Yappn. Ljudje z največjimi dosežki imajo v svojem profesionalnem in zasebnem življenju strast, s katero vodijo, podpirajo in usmerjajo ostale z vnemo in gorečnostjo.
Trije razlogi, zakaj je strast pot do uspeha

Trije razlogi, zakaj je strast pot do uspeha (Vir slike: Freeimages.com)

Dobro podjetje ima sposobne vodje in zaposlene, se zna prilagajati trgu, išče dobre ideje in vlaga svoja sredstva v razvoj za prihodnost. Se pa dobra podjetja razlikujejo od zares uspešnih podjetij po naklonjenosti in veselju, tako zaposlenih kot njihovih vodij, do lastnega podjetja in produkta, ki ga tržijo.

Lucatch je že od nekdaj čutil strast do tehnologije. Ko je opazil, da trg potrebuje cenovno ugodne in takojšnje prevajalnike, je poiskal rešitev in lansiral novo večjezikovno storitev za takojšnje prevajanje.

Yappn je nova storitev, ki presega omejitve dosedanjih prevajalskih orodij, pri katerih je potrebno zamudno kopiranje in prevajanje. Osnovna ideja je, da je prevod že integriran v določeno storitev, ki jo posameznik uporablja, brez dodatne potrebe po drugih orodjih. Omogoča večjezikovno komunikacijo v skoraj 70 jezikih, kar pomaga posameznikom, prav tako tudi podjetjem, k razširjanju blagovnih znamk, vodenju poslovanja in zagotavljanju boljše podpore strankam.

Lucatch meni, da je strast tista, ki odpira vrata podjetja k uspehu, zato pa obstajajo trije razlogi:

Strast polni samozavest

Oseba s strastjo izžareva svojo samozavest, ki njej in ostalim v podjetju daje dodatno vrednost. Samozavestni podjetniki so odlični vodje, ki si zaslužijo spoštovanje in zaupanje ostalih.

Strast ustvarja navdušenje

Navdušenje do nečesa si lahko delimo z ostalimi, kar podjetju dodaja organiziranost. Profesionalci z navdušenjem v svojih skupinah ustvarjajo vnemo, ostali pa jih dojemajo kot resnične privržence podjetju.

Strast je nalezljiva

In končno, strast je nekaj, s čimer lahko okužimo druge okoli sebe. Oseba s strastjo v skupini ustvarja dinamiko in ji daje pomen. Strastni profesionalci podjetju vlivajo energijo, zato so obravnavani kot izjemni mentorji zaposlenim.

Vir: Businessinsider.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje