Trženje v prihodnosti

Prihodnost trženja naj bi prinesla razvoj novih tehnologij, ki bodo omogočile večjo interakcijo s strankami in učinkovitejše pridobivanje njihove pozornosti.
Trženje v prihodnosti

Preihodnost trženja leži v novih tehnologijah. (Vir: sc.e-novation.at)

Visoko tehnološke trženjske taktike kot je npr. neuromarketing, bodo lahko v prihodnosti postale resničnost.

Danes potrošniki začenjajo z nakupom ravno na spletu, kjer iščejo informacije o izdelkih, ocenjujejo spletne strani podjetij in prebirajo mnenja drugih uporabnikov. Naučili so se ignorirati na tisoče oglasnih sporočil, s katerimi se soočajo vsak dan in dvomiti v njihove mamljive obljube. Star vsiljiv model oglaševanja je zato potrebno nadomestiti s trženjskim pristopom v katerem bodo potrošniki želeli sodelovati in bo obogatil njihova živjenja.

Najboljše izhodišče za ti. trženje s pomenom predstavlja zagotavljanje informacij in storitev, ki bodo potrošnikom pomagale pri nakupnih odločitvah. Da bi to dosegli potrošnikom omogočite objavljanje ocen in kritik na vaši spletni strani, ustvarite nakupovalni vodič, ki jim bo pomagal pri izbiri med vašimi izdelki ali storitvami in zagotovite stalno ponakupno usposabljanje in nasvete kupcem, ter jih s tem spremenite v stalne stranke. Nekatera podjetja pa gredo še korak dlje in poskrbijo, da se stranke zavedajo tveganj previsokih provizij ter jih ščitijo pred napačnimi odločitvami. Čeprav s tem tvegajo izgubo deleža prodaje, si pridobijo ogromno zapanje in zvestobo strank, ki o podjetju brezplačno širijo dober glas.

Na področju trženja že sedaj opažamo velike spremembe, vendar pa le-te predstavljajo šele začetek razvoja trženju namenjenih tehnologij.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje