Trženje v prihodnosti

Prihodnost trženja naj bi prinesla razvoj novih tehnologij, ki bodo omogočile večjo interakcijo s strankami in učinkovitejše pridobivanje njihove pozornosti.
Trženje v prihodnosti

Preihodnost trženja leži v novih tehnologijah. (Vir: sc.e-novation.at)

Visoko tehnološke trženjske taktike kot je npr. neuromarketing, bodo lahko v prihodnosti postale resničnost.

Danes potrošniki začenjajo z nakupom ravno na spletu, kjer iščejo informacije o izdelkih, ocenjujejo spletne strani podjetij in prebirajo mnenja drugih uporabnikov. Naučili so se ignorirati na tisoče oglasnih sporočil, s katerimi se soočajo vsak dan in dvomiti v njihove mamljive obljube. Star vsiljiv model oglaševanja je zato potrebno nadomestiti s trženjskim pristopom v katerem bodo potrošniki želeli sodelovati in bo obogatil njihova živjenja.

Najboljše izhodišče za ti. trženje s pomenom predstavlja zagotavljanje informacij in storitev, ki bodo potrošnikom pomagale pri nakupnih odločitvah. Da bi to dosegli potrošnikom omogočite objavljanje ocen in kritik na vaši spletni strani, ustvarite nakupovalni vodič, ki jim bo pomagal pri izbiri med vašimi izdelki ali storitvami in zagotovite stalno ponakupno usposabljanje in nasvete kupcem, ter jih s tem spremenite v stalne stranke. Nekatera podjetja pa gredo še korak dlje in poskrbijo, da se stranke zavedajo tveganj previsokih provizij ter jih ščitijo pred napačnimi odločitvami. Čeprav s tem tvegajo izgubo deleža prodaje, si pridobijo ogromno zapanje in zvestobo strank, ki o podjetju brezplačno širijo dober glas.

Na področju trženja že sedaj opažamo velike spremembe, vendar pa le-te predstavljajo šele začetek razvoja trženju namenjenih tehnologij.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje