BLOG MARKETING DELAVNICA

Tudi iz filmov se lahko veliko naučimo

Top 5 filmov, katere bi si moral ogledati vsak podjetnik, saj iz ogleda lahko pridobi marsikatero koristno informacijo, idejo ali nasvet.
Tudi iz filmov se lahko veliko naučimo

Kombinacija poučnega in zabave

Čudež na 34. ulici, film katerega sporočilo se glasi, da dandanes prodajalci pozabljajo, da je njihova primarna naloga zadovoljitev stranke, torej strankino dobro. V filmu namreč nastopa Božiček, ki stranke spodbuja naj kupujejo drugje, saj so tam boljše ponudbe. To za prodajalno v kateri se pojavlja Božiček ne pomeni izgube strank, prav nasprotno, te se vedno znova vračajo zaradi Božičkove nenavadne pomoči.

Z ogledom filma Klik dobimo vpogled v razmišljanje, delovanje in želje podjetnikov. Za njih je še posebej značilno, da so nagnjeni k hitenju in bi radi sadove svojega dela uživali takoj. S tem kaj hitro izgubijo ravnotežje med poslovnim in zasebnim življenjem in sčasoma zanemarijo zasebne želje, ki niso poslovne narave, saj posel postane ves njihov svet.

Glengarry Glen Ross je film, ki nas bo podučil o laganju, prevari in kraji, ki se nikoli ne obnesejo na dolgi rok. V filmu je prikazano kaj vse podjetnik ne bi smel početi, pa to počne. Nasprotno nas poštenost, zanesljivost in pomoč drugim, lahko dostikrat pripeljejo daleč in celo pripomorejo k razcvetu našega posla. Prepogosto se pozablja, da je cilj prodaje potruditi se za vsako posamezno stranko. 

Kako dobiti nogo je odličen film za vse tiste, ki niso zadovoljni s svojo trenutno zaposlitvijo. Kot vsak podjetnik ve, moramo zaupati svojemu notranjemu občutku in v kolikor z nečim nismo zadovoljni, je čas za spremembo. To je tudi tema filma, ki nas spodbudi k razmišljanju, zakaj vendar ne bi tvegali in se začeli ukvarjati s tistim, kar nas resnično veseli in smo strastni pri tem, saj nam bo to zagotovo prineslo veliko veselja in uspeha.

Film Jerry MaGuire je resnično najboljši film za podjetnike, ki zelo dobro prikazuje pot osnovanja svojega lastnega podjetja, ki pa nikakor ni lahka. Prav nasprotno, doživimo lahko mnoga razočaranja in velikokrat se stvari ne odvijejo tako, kot smo pričakovali. Pa vendar, kdo je rekel, da je podjetništvo lahko?

Vir: The Toilet Paper Entrepreneur 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje