Poslovna priložnost: izdelki za športnike

Do nedavnega so bili športniki prikrajšani za izdelke, namenjene negi kože, ki bi bili primerni za njih. Nišo je izkoristil ameriški podjetnik Josh Shaw, ki je posebej za športnike pripravil novo linijo izdelkov za nego kože.
Poslovna priložnost: izdelki za športnike

Nova linija izdelkov za športnike.

Marsikateri športnik se je pritoževal glede dejstva, da je industrija kozmetičnih izdelkov na njih pozabila, zato pa je zanje poskrbel 33-letni podjetnik Josh Shaw. To je že njegov tretji večji projekt, za katerega trdi, da je z njim izkoristil zelo veliko tržno nišo.

Pred kratkim je njegova linija izdelkov namenjenim športnikom, že dosegla nekatere športne trgovine in trenutno obsega kremo za sončenje, zaščito za ustnice, gel za noge in podobne izdelke.

Ideje pa se ni domislil Shaw sam, ampak mu jo je predlagal ultravzdržljivostni atlet  Charlie Engle, ki je med 111-dnevnim tekom po puščavi pomislil, da to vsekakor ni dobro za njegovo kožo. Tako je prišel do Josha in mu predal idejo, ta pa jo je učinkovito izkoristil.

Medtem, ko sta tako športna industrija, kot tudi industrija za nego kože sami po sebi že nasičeni, je bila poteza Shawa, ki je združil obe, prava pot k odkritju nove “zlate jame”.

 

Vir: NyDailyNews

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje