Poslovna priložnost: izdelki za športnike

Do nedavnega so bili športniki prikrajšani za izdelke, namenjene negi kože, ki bi bili primerni za njih. Nišo je izkoristil ameriški podjetnik Josh Shaw, ki je posebej za športnike pripravil novo linijo izdelkov za nego kože.
Poslovna priložnost: izdelki za športnike

Nova linija izdelkov za športnike.

Marsikateri športnik se je pritoževal glede dejstva, da je industrija kozmetičnih izdelkov na njih pozabila, zato pa je zanje poskrbel 33-letni podjetnik Josh Shaw. To je že njegov tretji večji projekt, za katerega trdi, da je z njim izkoristil zelo veliko tržno nišo.

Pred kratkim je njegova linija izdelkov namenjenim športnikom, že dosegla nekatere športne trgovine in trenutno obsega kremo za sončenje, zaščito za ustnice, gel za noge in podobne izdelke.

Ideje pa se ni domislil Shaw sam, ampak mu jo je predlagal ultravzdržljivostni atlet  Charlie Engle, ki je med 111-dnevnim tekom po puščavi pomislil, da to vsekakor ni dobro za njegovo kožo. Tako je prišel do Josha in mu predal idejo, ta pa jo je učinkovito izkoristil.

Medtem, ko sta tako športna industrija, kot tudi industrija za nego kože sami po sebi že nasičeni, je bila poteza Shawa, ki je združil obe, prava pot k odkritju nove “zlate jame”.

 

Vir: NyDailyNews

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje