Poslovna priložnost: izdelki za športnike

Do nedavnega so bili športniki prikrajšani za izdelke, namenjene negi kože, ki bi bili primerni za njih. Nišo je izkoristil ameriški podjetnik Josh Shaw, ki je posebej za športnike pripravil novo linijo izdelkov za nego kože.
Poslovna priložnost: izdelki za športnike

Nova linija izdelkov za športnike.

Marsikateri športnik se je pritoževal glede dejstva, da je industrija kozmetičnih izdelkov na njih pozabila, zato pa je zanje poskrbel 33-letni podjetnik Josh Shaw. To je že njegov tretji večji projekt, za katerega trdi, da je z njim izkoristil zelo veliko tržno nišo.

Pred kratkim je njegova linija izdelkov namenjenim športnikom, že dosegla nekatere športne trgovine in trenutno obsega kremo za sončenje, zaščito za ustnice, gel za noge in podobne izdelke.

Ideje pa se ni domislil Shaw sam, ampak mu jo je predlagal ultravzdržljivostni atlet  Charlie Engle, ki je med 111-dnevnim tekom po puščavi pomislil, da to vsekakor ni dobro za njegovo kožo. Tako je prišel do Josha in mu predal idejo, ta pa jo je učinkovito izkoristil.

Medtem, ko sta tako športna industrija, kot tudi industrija za nego kože sami po sebi že nasičeni, je bila poteza Shawa, ki je združil obe, prava pot k odkritju nove “zlate jame”.

 

Vir: NyDailyNews

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje