Tukaj&zdaj – galerija in antistresna točka ustvarjanja, znanja ter idej

Tukaj&zdaj je nov program sodelovanja, ozaveščanja ter izmenjave znanja in idej, ki ga snujejo domiselne članice društva za pomoč z umetnostjo Plus5. Koncept programa tukaj&zdaj presega razsežnosti klasičnih umetniških trgovin in kreativnih delavnic …
Tukaj&zdaj – galerija in antistresna točka ustvarjanja, znanja ter idej

Tukaj&zdaj – galerija in antistresna točka ustvarjanja, znanja ter idej (Vir: Alex Delay)

Združuje in nadgrajuje namreč obe aktivnosti in predstavlja inovativen pristop k promociji slovenske ustvarjalnosti, socialnega podjetništva in humanitarnega delovanja.

Vizija tukaj&zdaj se namreč udejanja v obliki razstavno-prodajnih površin namenjenih promociji in trženju unikatnih izdelkov znanih in manj znanih oblikovalcev in prostora za izvajanje raznovrstnih aktivnosti v smislu delavnic, izobraževanj in seminarjev.

Promocija in spodbujanje načel socialnega podjetništva

»Naši programi so po eni strani namenjeni slovenskim ustvarjalcem in oblikovalcem, ki lahko v našem prostoru svoje izdelke razstavljajo in prodajajo, prostor pa je tudi namenjen souporabi in ga lahko koristijo vsi, ki potrebujejo prijetno okolje za izvedbo svojih aktivnosti (delavnic, izobraževanj, seminarjev, tečajev,…); po drugi strani v naših programih najdejo nekaj zase ljudje, ki iščejo sprostitev, ponovno povezavo s sebstvom, poživitev ali pomiritev po stresnem vsakdanu,« pojasnjujeta  Manja Balek Jurjavčič in Andrejka Sivec, članici društva Plus5 in koordinatorki programa tukaj&zdaj.

»Vodilo naših aktivnosti je vedno korist za vse vpletene, gradimo na skupnosti in zaupanju, v naše delovanje pa poskušamo do največje možne mere vključevati tudi razne skupnostne storitve. V obeh društvih imamo vsebine namenjene brezposelnim – društvo Ustvarjalni svet za njih prireja brezplačne delavnice, v društvu Plus5 pa lahko v programih sodelujejo preko borze časa, dela in znanja,« še izvemo.

Društvo je v preteklosti delovalo izključno v okviru prostovoljnih akcij, sedaj pa na novi lokaciji na Vošnjakovi 5 v centru Ljubljane ponuja roko vsem, ki bi radi bodisi prispevali, bodisi dobili del človeške ustvarjalnosti, novo znanje ali idejo.

Namen programa tukaj&zdaj je tako v prvi vrsti promocija in spodbujanje načel socialnega podjetništva, in sicer odgovorne souporabe in soustvarjanja v duhu vzajemnosti med ljudmi, ki že stremijo  k celostnemu bogatenju vseh vpletenih –  tako sodelujočih ustvarjalcev kot obiskovalcev in kupcev.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje