Tukaj&zdaj – galerija in antistresna točka ustvarjanja, znanja ter idej

Tukaj&zdaj je nov program sodelovanja, ozaveščanja ter izmenjave znanja in idej, ki ga snujejo domiselne članice društva za pomoč z umetnostjo Plus5. Koncept programa tukaj&zdaj presega razsežnosti klasičnih umetniških trgovin in kreativnih delavnic …
Tukaj&zdaj – galerija in antistresna točka ustvarjanja, znanja ter idej

Tukaj&zdaj – galerija in antistresna točka ustvarjanja, znanja ter idej (Vir: Alex Delay)

Združuje in nadgrajuje namreč obe aktivnosti in predstavlja inovativen pristop k promociji slovenske ustvarjalnosti, socialnega podjetništva in humanitarnega delovanja.

Vizija tukaj&zdaj se namreč udejanja v obliki razstavno-prodajnih površin namenjenih promociji in trženju unikatnih izdelkov znanih in manj znanih oblikovalcev in prostora za izvajanje raznovrstnih aktivnosti v smislu delavnic, izobraževanj in seminarjev.

Promocija in spodbujanje načel socialnega podjetništva

»Naši programi so po eni strani namenjeni slovenskim ustvarjalcem in oblikovalcem, ki lahko v našem prostoru svoje izdelke razstavljajo in prodajajo, prostor pa je tudi namenjen souporabi in ga lahko koristijo vsi, ki potrebujejo prijetno okolje za izvedbo svojih aktivnosti (delavnic, izobraževanj, seminarjev, tečajev,…); po drugi strani v naših programih najdejo nekaj zase ljudje, ki iščejo sprostitev, ponovno povezavo s sebstvom, poživitev ali pomiritev po stresnem vsakdanu,« pojasnjujeta  Manja Balek Jurjavčič in Andrejka Sivec, članici društva Plus5 in koordinatorki programa tukaj&zdaj.

»Vodilo naših aktivnosti je vedno korist za vse vpletene, gradimo na skupnosti in zaupanju, v naše delovanje pa poskušamo do največje možne mere vključevati tudi razne skupnostne storitve. V obeh društvih imamo vsebine namenjene brezposelnim – društvo Ustvarjalni svet za njih prireja brezplačne delavnice, v društvu Plus5 pa lahko v programih sodelujejo preko borze časa, dela in znanja,« še izvemo.

Društvo je v preteklosti delovalo izključno v okviru prostovoljnih akcij, sedaj pa na novi lokaciji na Vošnjakovi 5 v centru Ljubljane ponuja roko vsem, ki bi radi bodisi prispevali, bodisi dobili del človeške ustvarjalnosti, novo znanje ali idejo.

Namen programa tukaj&zdaj je tako v prvi vrsti promocija in spodbujanje načel socialnega podjetništva, in sicer odgovorne souporabe in soustvarjanja v duhu vzajemnosti med ljudmi, ki že stremijo  k celostnemu bogatenju vseh vpletenih –  tako sodelujočih ustvarjalcev kot obiskovalcev in kupcev.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje