Twitter izdal novico o tajnem obisku v Iraku

Obisk delegacije ameriškega kongresa v Iraku bi moral potekati v strogi tajnosti. Toda eden od članov delegacije je poslal sporočilo o obisku na Twitter in kmalu se je vest o tajnem obisku razširila po vsem svetu.
Twitter izdal novico o tajnem obisku v Iraku

Odprta komunikacijska aplikacija, ki je izdala tajno novico

Twitter je odprta
komunikacijska aplikacija, ki deluje preko spleta. Njegova glavna značilnost je, da omogoča pisanje kratkih in
jedrnatih prispevkov, ki so omejeni na dolžino kratkega sms sporočila. Pisanje prispevkov poteka preko interneta ali mobilnega telefona.

Pred kratkim je v Irak odpotovala delegacija ameriškega kongresa pod vodstvom
Johna Boehnerja. Obisk je bil seveda tajen, zaradi varnostnih razlogov. Celo mediji, ki so vedeli za obisk so molčali. Vse je potekalo po načrtu, dokler ni Peter Hoekstra (član delegacije, ki je obiskala Irak),
ob prihodu na bagdadsko letališče poslal sporočilo na Twitter. “Pravkar smo prispeli v Bagdad. Že enajstkrat sem bil tukaj in to je prvič, da moj blackberry deluje v iraku,” je zapisal.

Presenetljivo pri tem je, da si je takšen spodrsljaj privoščil prav Hoekstra, ki je član odbora za obveščevalne dejavnosti.

Vir: Cnet News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje