Twitter izdal novico o tajnem obisku v Iraku

Obisk delegacije ameriškega kongresa v Iraku bi moral potekati v strogi tajnosti. Toda eden od članov delegacije je poslal sporočilo o obisku na Twitter in kmalu se je vest o tajnem obisku razširila po vsem svetu.
Twitter izdal novico o tajnem obisku v Iraku

Odprta komunikacijska aplikacija, ki je izdala tajno novico

Twitter je odprta
komunikacijska aplikacija, ki deluje preko spleta. Njegova glavna značilnost je, da omogoča pisanje kratkih in
jedrnatih prispevkov, ki so omejeni na dolžino kratkega sms sporočila. Pisanje prispevkov poteka preko interneta ali mobilnega telefona.

Pred kratkim je v Irak odpotovala delegacija ameriškega kongresa pod vodstvom
Johna Boehnerja. Obisk je bil seveda tajen, zaradi varnostnih razlogov. Celo mediji, ki so vedeli za obisk so molčali. Vse je potekalo po načrtu, dokler ni Peter Hoekstra (član delegacije, ki je obiskala Irak),
ob prihodu na bagdadsko letališče poslal sporočilo na Twitter. “Pravkar smo prispeli v Bagdad. Že enajstkrat sem bil tukaj in to je prvič, da moj blackberry deluje v iraku,” je zapisal.

Presenetljivo pri tem je, da si je takšen spodrsljaj privoščil prav Hoekstra, ki je član odbora za obveščevalne dejavnosti.

Vir: Cnet News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje