Twitter izdal novico o tajnem obisku v Iraku

Obisk delegacije ameriškega kongresa v Iraku bi moral potekati v strogi tajnosti. Toda eden od članov delegacije je poslal sporočilo o obisku na Twitter in kmalu se je vest o tajnem obisku razširila po vsem svetu.
Twitter izdal novico o tajnem obisku v Iraku

Odprta komunikacijska aplikacija, ki je izdala tajno novico

Twitter je odprta
komunikacijska aplikacija, ki deluje preko spleta. Njegova glavna značilnost je, da omogoča pisanje kratkih in
jedrnatih prispevkov, ki so omejeni na dolžino kratkega sms sporočila. Pisanje prispevkov poteka preko interneta ali mobilnega telefona.

Pred kratkim je v Irak odpotovala delegacija ameriškega kongresa pod vodstvom
Johna Boehnerja. Obisk je bil seveda tajen, zaradi varnostnih razlogov. Celo mediji, ki so vedeli za obisk so molčali. Vse je potekalo po načrtu, dokler ni Peter Hoekstra (član delegacije, ki je obiskala Irak),
ob prihodu na bagdadsko letališče poslal sporočilo na Twitter. “Pravkar smo prispeli v Bagdad. Že enajstkrat sem bil tukaj in to je prvič, da moj blackberry deluje v iraku,” je zapisal.

Presenetljivo pri tem je, da si je takšen spodrsljaj privoščil prav Hoekstra, ki je član odbora za obveščevalne dejavnosti.

Vir: Cnet News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje