Urban Yoga in Tratar Bikes uspešna na Kickstarterju!

Avtor — 08.01.2015
Med uspešno financirane projekte na Kickstarterju sta se po novem uvrstila še dva slovenska projekta: Urbana joga arhitektke Anje Humljan je dosegla zastavljeni cilj v višini 10 tisoč dolarjev, Tratar Bikes Janeza Tratarja, Nejca Puša in Mateja Ramška pa cilj v višini 25 tisoč dolarjev.
Urban Yoga in Tratar Bikes uspešna na Kickstarterju!

Urban Yoga in Tratar Bikes uspešna na Kickstarterju!

Urban Yoga: Projekt Anje Humljan zbral 11.624 dolarjev

Zaključilo se je zbiranje sredstev za projekt Urban Yoga, ki ga je 25. novembra 2014 na Kickstarterju objavila arhitektka in učiteljica joge Anja Humljan.

Kot je zapisala Humljanova na predstavitveni strani, pri njenem projektu ne gre za navadno jogo, temveč za poskus, v katerem želi spremeniti naš pogled na vsakodnevne situacije, predvsem tako, da bi se bolj osredotočali na svoje telo in čute. To namerava storiti na dva načina: z vpisom na Novo šolo arhitekture in dizajna v San Diegu, ki edinstveno kombinira arhitekturo in nevroznanost, ter z objavo knjige The Urban Yoga, ki bo javnosti s serijo fotografij iz New Yorka, Madrida, Pariza in Ljubljane predstavila kontekst urbane joge.

Prisluhnite zgodbi Goat mug >>

Projekt Urban Yoga, ki se je zaključil 6. januarja 2015, je do konca spletne kampanje prepričal 228 podpornikov, ki so skupno zbrali 11.624 dolarjev.

Več o projektu Urban Yoga >>

Tratar Bikes: Do sedaj zbral 25.682 dolarjev, a kampanja še traja!

Na Kickstarterju odlično uspeva še enemu slovenskemu projektu: Tratar Bikes, ki je nastal izpod rok Janeza Tratarja ob pomoči Nejca Puša in Mateja Ramška, je namreč do danes že prepričal 59 podpornikov in zbral 25.628 dolarjev ter s tem presegel zastavljeni cilj v višini 25 tisoč dolarjev. A spletna kampanja za prestižno leseno kolo se še ni zaključila, kar pomeni, da se znesek lahko še poviša.

Skrbno izbran les slovenskega porekla in precizno izdelani kovinski deli uporabniku zagotavljajo odlično izkušnjo, saj, kot so avtorji projekta zapisali na predstavitveni strani na Kickstarterju, les ne predstavlja zgolj ekološkega materiala, ki ne onesnažuje okolja, temveč zaradi svojih lastnosti deluje kot odličen amortizer, ki zelo dobro blaži tresljaje na cesti. Poleg tega pa so kolesa tudi lahka in vzdržljiva, tako da bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše uporabnike.

Projekt Tratar Bikes, ki se bo zaključil 10. januarja 2015, ima torej še čas, da zbrani znesek poviša. Pri tem lahko mladi ekipi inovatorjev pomagate tudi vi, in sicer s podporo na spodnji povezavi!

Več o projektu Tratar Bikes >>

Oznake: , , , ,