Urbana joga je najnovejši slovenski projekt na Kickstarterju

S 25. novembrom 2014 je na Kickstarterju zaživel nov slovenski projekt, katerega avtorica je Anja Humljan, arhitektka in izkušena učiteljica joge. Ta za izvedbo svojega arhitekturnega eksperimenta, kot ga je poimenovala, potrebuje 10 tisoč dolarjev.
Urbana joga je najnovejši slovenski projekt na Kickstarterju

Urbana joga je najnovejši slovenski projekt na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)

Tako imenovani arhitekturni eksperiment Anje Humljan je na crowdfunding platformi Kickstarter zaživel šele nekaj dni nazaj, a učiteljici joge in arhitektki zaenkrat kaže odlično, saj je s pomočjo skoraj 40 donatorjev do sedaj uspela zbrati že okoli 1.900 dolarjev. Časa, da doseže zastavljeni cilj v višini 10 tisoč dolarjev, pa je še dovolj, saj se njena spletna kampanja zaključi 6. januarja 2015.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Kot je zapisala na predstavitveni strani na Kickstarterju, pri njenem arhitekturnem eksperimentu ne gre za navadno jogo, temveč za poskus, v katerem želi spremeniti naš pogled na vsakodnevne situacije, predvsem tako, da bi se bolj osredotočali na svoje telo in čute. Da bi lahko to dosegli, pa bo potrebno v prihodnosti zagotoviti, da arhitektura ne bo več temeljila le na gradnji vizualno privlačnih objektov, temveč da bi ti postali tudi bolj funkcionalni in uporabni, torej da bi bili grajeni z mislijo na ljudi, ki bodo te objekte uporabljali. 

Knjiga The Urban Yoga (Vir slike: Kickstarter)

Humljanova želi projekt Urbane joge realizirati na dva načina: z vpisom na Novo šolo arhitekture in dizajna v San Diegu, ki edinstveno kombinira arhitekturo in nevroznanost, ter z objavo knjige The Urban Yoga, ki bo javnosti s serijo fotografij iz New Yorka, Madrida, Pariza in Ljubljane predstavila kontekst urbane joge. 

V kolikor vas je ideja slovenske arhitektke in učiteljice joge prepričala, jo lahko s finančno donacijo podprete na Kickstarterju. V zameno boste prejeli različne nagrade – od PDF verzije knjige The Urban Yoga, posterjev ali uokvirjenih stenskih slik The Urban Yoga, do tiskane verzije knjige The Urban Yoga. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje