Urbana joga je najnovejši slovenski projekt na Kickstarterju

S 25. novembrom 2014 je na Kickstarterju zaživel nov slovenski projekt, katerega avtorica je Anja Humljan, arhitektka in izkušena učiteljica joge. Ta za izvedbo svojega arhitekturnega eksperimenta, kot ga je poimenovala, potrebuje 10 tisoč dolarjev.
Urbana joga je najnovejši slovenski projekt na Kickstarterju

Urbana joga je najnovejši slovenski projekt na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)

Tako imenovani arhitekturni eksperiment Anje Humljan je na crowdfunding platformi Kickstarter zaživel šele nekaj dni nazaj, a učiteljici joge in arhitektki zaenkrat kaže odlično, saj je s pomočjo skoraj 40 donatorjev do sedaj uspela zbrati že okoli 1.900 dolarjev. Časa, da doseže zastavljeni cilj v višini 10 tisoč dolarjev, pa je še dovolj, saj se njena spletna kampanja zaključi 6. januarja 2015.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Kot je zapisala na predstavitveni strani na Kickstarterju, pri njenem arhitekturnem eksperimentu ne gre za navadno jogo, temveč za poskus, v katerem želi spremeniti naš pogled na vsakodnevne situacije, predvsem tako, da bi se bolj osredotočali na svoje telo in čute. Da bi lahko to dosegli, pa bo potrebno v prihodnosti zagotoviti, da arhitektura ne bo več temeljila le na gradnji vizualno privlačnih objektov, temveč da bi ti postali tudi bolj funkcionalni in uporabni, torej da bi bili grajeni z mislijo na ljudi, ki bodo te objekte uporabljali. 

Knjiga The Urban Yoga (Vir slike: Kickstarter)

Humljanova želi projekt Urbane joge realizirati na dva načina: z vpisom na Novo šolo arhitekture in dizajna v San Diegu, ki edinstveno kombinira arhitekturo in nevroznanost, ter z objavo knjige The Urban Yoga, ki bo javnosti s serijo fotografij iz New Yorka, Madrida, Pariza in Ljubljane predstavila kontekst urbane joge. 

V kolikor vas je ideja slovenske arhitektke in učiteljice joge prepričala, jo lahko s finančno donacijo podprete na Kickstarterju. V zameno boste prejeli različne nagrade – od PDF verzije knjige The Urban Yoga, posterjev ali uokvirjenih stenskih slik The Urban Yoga, do tiskane verzije knjige The Urban Yoga. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje