Ustvarite dobro poslovno ekipo

Uspeti v podjetništvu je izjemno težka naloga, predvsem če se tovrstnega projekta loti neizkušen študent z velikimi sanjami in omejenim časom zaradi študijskih obveznosti, družbenih aktivnosti ter več službami s skrajšanim delovnim časom.

Prav zato je močno priporočljivo, da se tega velikega koraka ne lotevamo sami. Potrebno si je poiskati dobro ekipo in z načrti kar se da hitro seznaniti tudi vse morebitne investitorje, ki bi se podjetje zanimali. Kako torej ustvariti dobro poslovno ekipo? 

1. V ekipo vključi svetovalca, ki bo usmerjal celoten delovni kolektiv.

2. Pozanimaj se o novih poslovnih idejah znotraj ekipe. Za pridobitev njihovih idej ni potrebna organizacija zamudnih srečanj, temveč se o tem lahko hitreje pogovoriš preko elektronske pošte. Pripravi svojo ekipo na to, da morajo vedno misliti že v naprej in imeti pripravljene nove ideje.

3. Nikoli si ne privošči tega, da bi prosil katerega izmed članov svoje ekipe, naj nekaj stori namesto tebe, ker sam pač ne utegneš. Vsak naj opravi svoje zadolžitve.

Se želite podati v podjetniške vode? MP podjetniški portal vam ponuja ogromno koristnih nasvetov.

4. Pomembnejše naloge in opravila zaupaj tistemu, za katerega veš, da jih bo izpeljal najbolje.

5. Pomembna opravila razdeli kar se da enakomerno, saj to zadeva poleg nadgrajevanja produktivnosti podjetja tudi končno plačilo tistih, ki te naloge izvedejo. Naj se v razdelitvi in opravljanju nalog ne kažejo prevelike razlike, saj to lahko pripelje do občutka manjvrednosti in zmede znotraj ekipe.

6. Bodi pozoren na malenkosti, ki bodo pokazale, da ti je mar do sočlanov ekipe. Sem sodijo npr. manjše pozornosti za rojstni dan, s katerimi boš svojim sodelavcem pokazal, da ti je resnično mar, da ostanete dobra in povezana ekipa ter da ti sodelovanje z njimi zares nekaj pomeni.

Vir: youngentrepreneur.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje