Ustvarite dobro poslovno ekipo

Uspeti v podjetništvu je izjemno težka naloga, predvsem če se tovrstnega projekta loti neizkušen študent z velikimi sanjami in omejenim časom zaradi študijskih obveznosti, družbenih aktivnosti ter več službami s skrajšanim delovnim časom.

Prav zato je močno priporočljivo, da se tega velikega koraka ne lotevamo sami. Potrebno si je poiskati dobro ekipo in z načrti kar se da hitro seznaniti tudi vse morebitne investitorje, ki bi se podjetje zanimali. Kako torej ustvariti dobro poslovno ekipo? 

1. V ekipo vključi svetovalca, ki bo usmerjal celoten delovni kolektiv.

2. Pozanimaj se o novih poslovnih idejah znotraj ekipe. Za pridobitev njihovih idej ni potrebna organizacija zamudnih srečanj, temveč se o tem lahko hitreje pogovoriš preko elektronske pošte. Pripravi svojo ekipo na to, da morajo vedno misliti že v naprej in imeti pripravljene nove ideje.

3. Nikoli si ne privošči tega, da bi prosil katerega izmed članov svoje ekipe, naj nekaj stori namesto tebe, ker sam pač ne utegneš. Vsak naj opravi svoje zadolžitve.

Se želite podati v podjetniške vode? MP podjetniški portal vam ponuja ogromno koristnih nasvetov.

4. Pomembnejše naloge in opravila zaupaj tistemu, za katerega veš, da jih bo izpeljal najbolje.

5. Pomembna opravila razdeli kar se da enakomerno, saj to zadeva poleg nadgrajevanja produktivnosti podjetja tudi končno plačilo tistih, ki te naloge izvedejo. Naj se v razdelitvi in opravljanju nalog ne kažejo prevelike razlike, saj to lahko pripelje do občutka manjvrednosti in zmede znotraj ekipe.

6. Bodi pozoren na malenkosti, ki bodo pokazale, da ti je mar do sočlanov ekipe. Sem sodijo npr. manjše pozornosti za rojstni dan, s katerimi boš svojim sodelavcem pokazal, da ti je resnično mar, da ostanete dobra in povezana ekipa ter da ti sodelovanje z njimi zares nekaj pomeni.

Vir: youngentrepreneur.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje