V virtualni svet z resničnimi izdelki

Začelo se je v letu 2002, ko je Electronic Arts podpisal milijonsko pogodbo z McDonaldsom za postavitev verzije virtualnih hamburgerjev na spletu. Danes se to vedno bolj razvija, med najopaznejšimi pa je video igra Sims.
V virtualni svet z resničnimi izdelki

Igra Sims je med najnaprednejšimi v virtualizaciji izdelkov.

The Sims je video igra, ki jo igra cel svet. Igralci sami oblikujejo igralce, jih oblikujejo v družino in jim gradijo hiše s čim več dodatki. Ti dodatki pa sedaj dobivajo imena. Od junija dalje bodo igralci, ki uporabljajo The Sims 2, aktualno verzijo igre, lahko kupili dodaten paket v obliki CDja ali preko spleta. Omogočal bo dekoracijo hiš s pohištvom iz Ikee in oblačili iz H&M, izbira pa naj bi bila neprimerljivo večja od sedanje.

Electronic Arts, največja svetovna družba z video igrami, pravi da so se dogovoru pridružili zaradi pobude igralcev in da jim želijo približati bolj moderno, realistično pohištvo, ki ga tudi sami sicer prodajajo.

Nancy Smith, predsednica znamke Sims, pravi da ta način direktnega odnosa z uporabniki, torej igralci, krepi proizvodno strategijo. Sicer je bilo prodanih že več kot 100 milijonov kopij igre.

Tržniki pravijo da so ciljna publika bogatejši del prebivalstva in navdušenci nad znamkami. Z virtualizacijo izdelkov so začela tudi druga podjetja, največje povpraševanje pa je po znamkah Starbucks, Pepsi, Coca Cola, Ford Motor, Applov iPhone in drugih.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje