V Vojvodini se učijo računovodskih veščin z miniMAX-om

Podjetja iz Vojvodine ter drugih delov Srbije, ki se bodo izobraževala pod okriljem Regionalne privredne komore Novi Sad, bodo utrjevala računovodska in druga poslovna znanja z uporabo spletnega poslovnega programa SAOP miniMAX.
V Vojvodini se učijo računovodskih veščin z miniMAX-om

V Vojvodini se učijo računovodskih veščin z miniMAX-om.

SAOP, vodilni regionalni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je z Regionalno privredno komoro Novi Sad sklenil pogodbo za uporabo spletnega programa miniMAX pri izvajanju računovodskih tečajev. V Privredni komori bodo prek uporabe spletnega poslovnega programa SAOP miniMAX podjetjem omogočili, da, v nasprotju z večino klasičnih teoretičnih seminarjev, zaposlenim zagotovijo kakovostna praktična znanja in dobre prakse, ki jih lahko hitro uporabijo v realnem poslovanju.

SAOP tako z Regionalno privredno komoro Novi Sad uresničuje svoj koncept računalniško podprtih računovodskih izobraževalnih vsebin, ki jih bodo izvajali v sodelovanju z novosadskim podjetjem Finance team. Med prvimi izobraževanji, ki jih bodo organizirali, bo “Tečaj za samostojnega knjigovodjo”.

V Regionalno privredno komoro Novi Sad je vključenih blizu 20.000 podjetij in samostojnih podjetnikov. Novosadska privredna komora prireja izobraževalne tečaje in usposabljanja za svoje člane v sedmih centrih po Vojvodini. “SAOP je od vseh ponudnikov računovodskih programov ponudil najboljšo rešitev, odlično tudi za učenje računovodstva,” je povedal Arian Avramov iz Privredne komore Novi Sad. “Poleg tega ima podjetje SAOP dolgoletne izkušnje pri izvajanju računovodskih in drugih poslovnih izobraževanj, zato zelo dobro razume pomembnost uporabe kakovostnih programskih orodij kot je miniMAX v učnem procesu.” Takšen način izvajanja tečajev slušateljem prinaša veliko dodano vrednost, saj jih poleg računovodskih znanj opremlja s poznavanjem osnov uporabe poslovnih programov, ki so preizkušen vzvod za povečanje konkurenčnosti, zmanjšanje stroškov ter izboljšanje pregleda nad poslovanjem.

Slušatelji prek uporabe miniMAX-a spoznavajo tudi prednosti poslovnega modela e-računovodstva, ki zaradi časovnih in stroškovnih prihrankov ter izboljšanja preglednosti poslovanja vse pogosteje zamenjuje klasično obliko sodelovanja med podjetji in njihovimi računovodskimi servisi. “V SAOP smo ponosni, da lahko sodelujemo pri povečevanju poslovnega znanja v srbskih podjetjih in da našim izkušnjam ter programskim izdelkom zaupa osrednja vojvodinska gospodarska organizacija,” je povedal Sandi Boršo, direktor prodaje in marketinga v SAOP. Pri računovodskih izobraževanjih slušatelji prek uporabe programa SAOP miniMAX spoznajo še, kako na enostaven način izvajati rutinska opravila v knjigovodstvu, vzpostaviti nadzor nad poslovanjem in si zagotoviti kakovostne informacije za sprejemanje pravočasnih in pravilnih poslovnih odločitev.

Regionalna privredna komora Novi Sad in SAOP bosta svoje sodelovanje pri poslovnem izobraževanju v prihodnje razširila še z drugimi izobraževalnimi vsebinami, kakor tudi s predstavitvami dobrih praks informacijske podpore na ostalih poslovnih področjih.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje