V Vojvodini se učijo računovodskih veščin z miniMAX-om

Podjetja iz Vojvodine ter drugih delov Srbije, ki se bodo izobraževala pod okriljem Regionalne privredne komore Novi Sad, bodo utrjevala računovodska in druga poslovna znanja z uporabo spletnega poslovnega programa SAOP miniMAX.
V Vojvodini se učijo računovodskih veščin z miniMAX-om

V Vojvodini se učijo računovodskih veščin z miniMAX-om.

SAOP, vodilni regionalni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je z Regionalno privredno komoro Novi Sad sklenil pogodbo za uporabo spletnega programa miniMAX pri izvajanju računovodskih tečajev. V Privredni komori bodo prek uporabe spletnega poslovnega programa SAOP miniMAX podjetjem omogočili, da, v nasprotju z večino klasičnih teoretičnih seminarjev, zaposlenim zagotovijo kakovostna praktična znanja in dobre prakse, ki jih lahko hitro uporabijo v realnem poslovanju.

SAOP tako z Regionalno privredno komoro Novi Sad uresničuje svoj koncept računalniško podprtih računovodskih izobraževalnih vsebin, ki jih bodo izvajali v sodelovanju z novosadskim podjetjem Finance team. Med prvimi izobraževanji, ki jih bodo organizirali, bo “Tečaj za samostojnega knjigovodjo”.

V Regionalno privredno komoro Novi Sad je vključenih blizu 20.000 podjetij in samostojnih podjetnikov. Novosadska privredna komora prireja izobraževalne tečaje in usposabljanja za svoje člane v sedmih centrih po Vojvodini. “SAOP je od vseh ponudnikov računovodskih programov ponudil najboljšo rešitev, odlično tudi za učenje računovodstva,” je povedal Arian Avramov iz Privredne komore Novi Sad. “Poleg tega ima podjetje SAOP dolgoletne izkušnje pri izvajanju računovodskih in drugih poslovnih izobraževanj, zato zelo dobro razume pomembnost uporabe kakovostnih programskih orodij kot je miniMAX v učnem procesu.” Takšen način izvajanja tečajev slušateljem prinaša veliko dodano vrednost, saj jih poleg računovodskih znanj opremlja s poznavanjem osnov uporabe poslovnih programov, ki so preizkušen vzvod za povečanje konkurenčnosti, zmanjšanje stroškov ter izboljšanje pregleda nad poslovanjem.

Slušatelji prek uporabe miniMAX-a spoznavajo tudi prednosti poslovnega modela e-računovodstva, ki zaradi časovnih in stroškovnih prihrankov ter izboljšanja preglednosti poslovanja vse pogosteje zamenjuje klasično obliko sodelovanja med podjetji in njihovimi računovodskimi servisi. “V SAOP smo ponosni, da lahko sodelujemo pri povečevanju poslovnega znanja v srbskih podjetjih in da našim izkušnjam ter programskim izdelkom zaupa osrednja vojvodinska gospodarska organizacija,” je povedal Sandi Boršo, direktor prodaje in marketinga v SAOP. Pri računovodskih izobraževanjih slušatelji prek uporabe programa SAOP miniMAX spoznajo še, kako na enostaven način izvajati rutinska opravila v knjigovodstvu, vzpostaviti nadzor nad poslovanjem in si zagotoviti kakovostne informacije za sprejemanje pravočasnih in pravilnih poslovnih odločitev.

Regionalna privredna komora Novi Sad in SAOP bosta svoje sodelovanje pri poslovnem izobraževanju v prihodnje razširila še z drugimi izobraževalnimi vsebinami, kakor tudi s predstavitvami dobrih praks informacijske podpore na ostalih poslovnih področjih.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje