V Zemanti novo vodstvo in dva milijona dolarjev svežega kapitala

V Zemanti so opravili nekaj kadrovskih sprememb v vodstvu družbe, prav tako pa je enemu najuspešnejših slovenskih tehnoloških podjetij uspelo pridobiti dodatna dva milijona dolarjev investicij v obliki tveganega kapitala.
V Zemanti novo vodstvo in dva milijona dolarjev svežega kapitala

V Zemanti novo vodstvo in dva milijona dolarjev svežega kapitala.

Dva milijona dolarjev sta Zemanti zagotovila dva sklada tveganega kapitala: Union Square Ventures in Social Starts. Svež kapital bo pomagal pri razvoju k razvoju orodij in sistemov za vsebinski marketing. Pri tem ne gre spregledati nekaterih uspešnih projektov, ki jih je Zemanta že izpeljala v letu 2013, kot sta »Zemanta Streams« (namenjena objavljanju priporočil za spletne vsebine na mobilnih telefonih) in »Circles«.

Podjetje pa je tudi naznanilo spremembe v svoji vodstveni ekipi. Boštjan Špetič, soustanovitelj podjetja in dosedanji direktor, je postal CPO in se bo bolj posvečal razvoju produktov, novi direktor pa je postal Todd Sawicki, ki je že v marcu postal predsednik Zemante. Sawicki je pred tem zasedal pozicijo CRO pri Cheezburger Network (spletna stran, ki nam ponuja vse, kar je smešnega in zabavnega na spletu).

Število izdajateljev, ki uporabljajo orodja za iskanje vsebine, razvita v Zemanti, je preseglo številko 600.000, zato je Sawicki prepričan, da bo podjetje rastlo še naprej.

Vir: Zemanta

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje