V Zemanti novo vodstvo in dva milijona dolarjev svežega kapitala

V Zemanti so opravili nekaj kadrovskih sprememb v vodstvu družbe, prav tako pa je enemu najuspešnejših slovenskih tehnoloških podjetij uspelo pridobiti dodatna dva milijona dolarjev investicij v obliki tveganega kapitala.
V Zemanti novo vodstvo in dva milijona dolarjev svežega kapitala

V Zemanti novo vodstvo in dva milijona dolarjev svežega kapitala.

Dva milijona dolarjev sta Zemanti zagotovila dva sklada tveganega kapitala: Union Square Ventures in Social Starts. Svež kapital bo pomagal pri razvoju k razvoju orodij in sistemov za vsebinski marketing. Pri tem ne gre spregledati nekaterih uspešnih projektov, ki jih je Zemanta že izpeljala v letu 2013, kot sta »Zemanta Streams« (namenjena objavljanju priporočil za spletne vsebine na mobilnih telefonih) in »Circles«.

Podjetje pa je tudi naznanilo spremembe v svoji vodstveni ekipi. Boštjan Špetič, soustanovitelj podjetja in dosedanji direktor, je postal CPO in se bo bolj posvečal razvoju produktov, novi direktor pa je postal Todd Sawicki, ki je že v marcu postal predsednik Zemante. Sawicki je pred tem zasedal pozicijo CRO pri Cheezburger Network (spletna stran, ki nam ponuja vse, kar je smešnega in zabavnega na spletu).

Število izdajateljev, ki uporabljajo orodja za iskanje vsebine, razvita v Zemanti, je preseglo številko 600.000, zato je Sawicki prepričan, da bo podjetje rastlo še naprej.

Vir: Zemanta

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje