V živo si oglejte konferenco The Lean Startup

Vsi, ki vas zanima več o konceptu t.i. vitkega podjetja (ang. lean startup), ste vabljeni, da se v ponedeljek, 9. decembra 2013, ob 18. uri udeležite prenosa konference The Lean Startup, ki sicer poteka v San Franciscu.
Z razpisom po kreativni poti do praktičnega znanja

Z razpisom po kreativni poti do praktičnega znanja (Vir slike: Freeimages.com)

Eric Ries je bil prvi, ki je leta 2008 definiral koncept t.i. vitkega podjetja (ang. lean startup), v katerem je opisal poseben način za izgradnjo startupov, pri čemer je poudarek na večji inovativnosti, zmanjšanju nepotrebne potrate časa in izboljšanju učinkovitosti. Koncept vitkega podjetja je danes po svetu že močno uveljavljen, prav tako tudi v naših podjetniških krogih.

Če si želite izvedeti več o vitkem podjetju, ste vabljeni, da se v ponedeljek, 9. decembra 2013, v Ljubljani udeležite spletnega prenosa letošnje konference The Lean Startup, ki se sicer odvija v San Franciscu. Prenos v živo se bo začel ob 18. uri, končal pa v torek, 10. decembra 2013, ob 2. uri zjutraj. Udeležba je brezplačna, potrebne pa so prijave.

V osmih urah prenosa boste imeli možnost spremljanja vrhunskih strokovnjakov s področja Lean, kot govornik pa bo sodeloval tudi Eric Ries. Izvedeli boste več o tem, kako hitro in učinkovito na tržišče pripeljati produkte, ki jih bodo stranke z veseljem uporabljale, na podlagi primerov različnih “vitkih” startupov boste ugotovili, kako s pristopom lean z najmanj truda opraviti čim več dela, spremljali pa boste tudi zanimive intervjuje z različnimi strokovnjaki.

Prijavite se na povezavi: Lean Startup Conference livestream simulcast @LUI.

Oznake: , ,