V živo si oglejte konferenco The Lean Startup

Avtor — 07.12.2013
Vsi, ki vas zanima več o konceptu t.i. vitkega podjetja (ang. lean startup), ste vabljeni, da se v ponedeljek, 9. decembra 2013, ob 18. uri udeležite prenosa konference The Lean Startup, ki sicer poteka v San Franciscu.
Z razpisom po kreativni poti do praktičnega znanja

Z razpisom po kreativni poti do praktičnega znanja (Vir slike: Freeimages.com)

Eric Ries je bil prvi, ki je leta 2008 definiral koncept t.i. vitkega podjetja (ang. lean startup), v katerem je opisal poseben način za izgradnjo startupov, pri čemer je poudarek na večji inovativnosti, zmanjšanju nepotrebne potrate časa in izboljšanju učinkovitosti. Koncept vitkega podjetja je danes po svetu že močno uveljavljen, prav tako tudi v naših podjetniških krogih.

Če si želite izvedeti več o vitkem podjetju, ste vabljeni, da se v ponedeljek, 9. decembra 2013, v Ljubljani udeležite spletnega prenosa letošnje konference The Lean Startup, ki se sicer odvija v San Franciscu. Prenos v živo se bo začel ob 18. uri, končal pa v torek, 10. decembra 2013, ob 2. uri zjutraj. Udeležba je brezplačna, potrebne pa so prijave.

V osmih urah prenosa boste imeli možnost spremljanja vrhunskih strokovnjakov s področja Lean, kot govornik pa bo sodeloval tudi Eric Ries. Izvedeli boste več o tem, kako hitro in učinkovito na tržišče pripeljati produkte, ki jih bodo stranke z veseljem uporabljale, na podlagi primerov različnih “vitkih” startupov boste ugotovili, kako s pristopom lean z najmanj truda opraviti čim več dela, spremljali pa boste tudi zanimive intervjuje z različnimi strokovnjaki.

Prijavite se na povezavi: Lean Startup Conference livestream simulcast @LUI.

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje