Vabilo k sodelovanju na osrednji slovenski predstavitvi novih podjetniških idej, inovacij, izumov, tehnoloških in drugih rešitev

Avtor Matej Merljak — 08.10.2007
Komentiraj!
Spadate med tiste, ki verjamejo, da ni nič tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše? Verjamete v pozitivne učinke tehnološkega razvoja in ga po svojih močeh tudi soustvarjate? Uživate v kreativnih izzivih izumiteljstva? Vam podjetniška žilica ne da miru in razmišljate o novih poslovnih modelih? Imate občutek, da je končno dozorel čas za realizacijo vašega projekta?

Če ste vsaj na eno od vprašanj odgovorili z »da«, vas vabimo, da se udeležite osrednje slovenske predstavitve podjetniških inovacij, izumov, novih tehnoloških rešitev in inovativnih podjetij ter se uvrstite v izbor štiridesetih najboljših inovacij oz. deset najinovativnejših podjetij, ki se bodo predstavili na prireditvi Slovenski forum inovacij, ki ga načrtuje Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije – JAPTI, ter bodo vključeni v nacionalni katalog inovacij Slovenije v letu 2007 (tiskan in na spletu). Najboljši iz vsake kategorije bodo nagrajeni s privlačnimi nagradami. Prav tako jim bo omogočeno sodelovanje na podjetniških izborih v Sloveniji in tujini.


Več o tem na: sfi.si

Prijavi se na e-novice!