Vabimo vas na dva MP dogodka

V prihodnjem tednu vas vabimo, da se udeležite dveh dogodkov v organizaciji našega Zavoda. Prvi je osnove računovodstva za mlade podjetnike v ponedeljek in je brezplačen, v petek pa sledi razširjena celodnevna plačljiva delavnica podjetnikovi prvi koraki po računovodstvu.

Oba dogodka bosta potekala v Ljubljani.

Osnove računovodstva je že dobro poznan dogodek, saj se ga je v zadnjih dveh letih udeležilo že preko 200 obiskovalcev. Predavala bo Natalija Kunstek iz Deloitta, ki bo povedala vse o osnovah računovodstva za mlade podjetnike.

 

Tisti, ki želite svoje znanje računovodstva še okrepiti, pa ste vabljeni na dogodek, ki bo potekal v petek in nosi naslov Podjetnikovi prvi koraki po računovodstvu. Celodnevno delavnico z vajami, konkretnimi primeri ter možnostjo vprašanj s strani udeležencev, bo vodila Lea Bevčič, ki se je na naših preteklih izobraževanjih izkazala za odlično predavateljico. Število udeležencev je omejeno, saj bomo tokrat poudarek dali interakciji s predavateljico. Na voljo je še nekaj prostih mest, zato se prijavite še danes.

 

Vabimo vas na oba dogodka.

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje