Vabimo vas na dva MP dogodka

Avtor — 08.12.2009
Prvi je Lastno podjetje? Zakaj pa ne!, tokrat v Kopru. Drugi je Oblikovanje blagovne znamke v malih podjetjih in bo potekal v Ljubljani. Toplo vas vabimo na oba dogodka.
Vabimo vas na dva MP dogodka

Vabimo vas na zadnja dogodka Zavoda mladi podjetnik v letu 2009.

Dogodek Lastno podjetje? Zakaj pa ne! bomo tokrat ponovili v Kopru.

Gre za že uveljavljen dogodek Zavoda mladi podjetnik, ki se ga je udeležilo že preko 200 obiskovalcev. V načrtu je, da se dogodek izpelja po celotni Sloveniji. Bili smo že v Velenju in Ljubljani, sedaj sledi še Koper, v načrtu pa imamo še Celje, Maribor in Novo Gorico.

Tematika dogodka je tesno povezana z ustanovitvijo podjetja. Predavala bo Lea Bevčič, računovodkinja z veliko izkušenj iz sveta podjetništva. Dogodek bo potekal 14. decembra v prostorih UIP.

Več o dogodku Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

 

Naslednji dogodek na katerega bi vas radi povabili je Oblikovanje blagovne znamke v malih podjetjih. Dogodek bo potekal v Ljubljani na Ekonomski fakulteti.

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki se soočate s konkurenčnim trgom in uveljavljanjem svojega podjetja, produktov oziroma blagovne znamke na njem. Predaval nam bo Andrej Pompe iz BrandBusinessSchool. Dogodek bo potekal 15. decembra v prostorih Ekonomske fakultete v Ljubljani.

Več o dogodku Oblikovanje blagovne znamke v malih podjetijh.

 

Toplo vas vabimo, da se dogodkov udeležite ter z na novo pridobljenimi znanji skupaj z nami zaključite leto 2009.

 

Oznake: