Vabljeni na 25. Start-up cafe: GigoDesign & AlpStories

Na tokratnem, že 25. Startup cafeju, ki bo na sporedu 1. julija 2015 v kavarni Sputnik, boste lahko prisluhnili dvema odličnima sogovornikoma: Danijelu Hubmanau iz startupa Alpstories in Luku Stepanu iz podjetja Gigodesign.
Vabljeni na 25. Start-up cafe: GigoDesign & AlpStories

Vabljeni na 25. Start-up cafe: GigoDesign & AlpStories

Kaj se zgodi, ko uspešen poslovnež zamenja varno zaposlitev za startup? Nastane eden izmed najobetavnejših slovenskih startupov Alpstories. 

Kaj se zgodi, ko produktni dizajner zamenja londonski startup za delo v velikem in uspešnem slovenskem podjetju Gigodesign? Ustaljen posel prevetri startup duh in nastanejo podjetniški pospeševalnik DesignForward ter mnogi slovenski Kickstarter projekti.

Na tokratni Startup cafe prideta dva odlična sogovornika:

  • Danijel Hubman, ki stoji za startupom Alpstories, prej pa je 20 let skrbel za prodajo in IT v podjetju Studio moderna. Alpstories je pred kratkim dobil tudi nagrado za Najpodjetniško idejo.
  • Luka Stepan, ki je danes kreativni direktor za področje kreativnega dizajna v podjetju Gigodesign. Po študiju v Londonu je prve poslovne izkušnje nabiral prav v britanski prestolnici, kjer je med drugim delal tudi za LG in Samsung. 

V pogovoru z njima boste poizkušali izvedeti:

  • Kaj ju je gnalo, da sta prestopila iz enega sveta v drugega.
  • Ali so startupi in »old biznis« res nekaj popolnoma različnega ali gre le za dve plati istega kovanca?
  • Kaj se startupi lahko naučijo od oldbiznisa in oldbiznis od startupov?
  • Kako je Hubman uspel sestaviti ekipo in z njo pričet osvajati svet kozmetike?
  • Kako se Stepan spopada z vpeljevanjem startup in dizajnerske mentalitete?
  • Kateri so bili največji izzivi in zakaj so sploh odprli zasebni pospeševalnik DesignForward?

Po polurni okrogli mizi boste tudi vsi obiskovalci dobili priložnost, da sami z obema gostoma poizkušate najti odgovore na težave, ki pestijo vaš posel.

Dogodek bo potekal v sredo, 1. julija, v kavarni Sputnik na Viču ob 8. uri zjutraj.

Vir: Start-up Cafe

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje