Vabljeni na 25. Start-up cafe: GigoDesign & AlpStories

Na tokratnem, že 25. Startup cafeju, ki bo na sporedu 1. julija 2015 v kavarni Sputnik, boste lahko prisluhnili dvema odličnima sogovornikoma: Danijelu Hubmanau iz startupa Alpstories in Luku Stepanu iz podjetja Gigodesign.
Vabljeni na 25. Start-up cafe: GigoDesign & AlpStories

Vabljeni na 25. Start-up cafe: GigoDesign & AlpStories

Kaj se zgodi, ko uspešen poslovnež zamenja varno zaposlitev za startup? Nastane eden izmed najobetavnejših slovenskih startupov Alpstories. 

Kaj se zgodi, ko produktni dizajner zamenja londonski startup za delo v velikem in uspešnem slovenskem podjetju Gigodesign? Ustaljen posel prevetri startup duh in nastanejo podjetniški pospeševalnik DesignForward ter mnogi slovenski Kickstarter projekti.

Na tokratni Startup cafe prideta dva odlična sogovornika:

  • Danijel Hubman, ki stoji za startupom Alpstories, prej pa je 20 let skrbel za prodajo in IT v podjetju Studio moderna. Alpstories je pred kratkim dobil tudi nagrado za Najpodjetniško idejo.
  • Luka Stepan, ki je danes kreativni direktor za področje kreativnega dizajna v podjetju Gigodesign. Po študiju v Londonu je prve poslovne izkušnje nabiral prav v britanski prestolnici, kjer je med drugim delal tudi za LG in Samsung. 

V pogovoru z njima boste poizkušali izvedeti:

  • Kaj ju je gnalo, da sta prestopila iz enega sveta v drugega.
  • Ali so startupi in »old biznis« res nekaj popolnoma različnega ali gre le za dve plati istega kovanca?
  • Kaj se startupi lahko naučijo od oldbiznisa in oldbiznis od startupov?
  • Kako je Hubman uspel sestaviti ekipo in z njo pričet osvajati svet kozmetike?
  • Kako se Stepan spopada z vpeljevanjem startup in dizajnerske mentalitete?
  • Kateri so bili največji izzivi in zakaj so sploh odprli zasebni pospeševalnik DesignForward?

Po polurni okrogli mizi boste tudi vsi obiskovalci dobili priložnost, da sami z obema gostoma poizkušate najti odgovore na težave, ki pestijo vaš posel.

Dogodek bo potekal v sredo, 1. julija, v kavarni Sputnik na Viču ob 8. uri zjutraj.

Vir: Start-up Cafe

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje