Vabljeni na 8. zaposlitveni sejem JobFair

Društvo EESTEC že osmo leto zapored organizira zaposlitveni sejem JobFair, kjer se bodo predstavljala uspešna slovenska visokotehnološka podjetja. To je izvrstna priložnost za študente, da se povežejo s potencialnimi delodajalci.
Vabljeni na 8. zaposlitveni sejem JobFair

Vabljeni na 8. zaposlitveni sejem JobFair

Med 18. in 20. majem bo potekal JobFair, sejem možnosti in priložnosti, ki ga že osmič zapored organizira študentsko društvo EESTEC. Na stojnicah se bodo predstavila številna visokotehnološka podjetja, ki iščejo mlad in perspektiven kader. Za študente je to izvrstna priložnost, da neposredno navežejo stik s potencialnimi bodočimi delodajalci in se dogovorijo za delo ali štipendijo.

Sejemsko predstavitev bo spremljal tudi bogat vsebinski program. Na zanimivih predavanjih bodo obiskovalci lahko izvedeli marsikaj o tehnoloških trendih prihodnosti in o tem, kaj podjetja pričakujejo od mladih diplomantov. Na hitrih zmenkih se bodo imeli študentje priložnost neposredno predstaviti in se pogovoriti s predstavniki podjetij na vodilnih položajih.  Na delavnicah mehkih veščin pa bodo lahko nadgradili znanja in veščine, ki so še kako pomembna za uspešno kariero, česar se zavedajo tudi delodajalci.

Dejavnosti na dogodku

Stojnice

Na stojnicah se bodo predstavljala posamezna podjetja. Obiskovalci lahko po želji pristopijo do stojnice in se pozanimajo o podjetju, se pogovorijo o možnostih zaposlitve in izmenjajo kontakte. Nemalokrat se zgodi, da se študent s predstavniki podjetja na stojnici dogovori za prakso, štipendijo ali celo zaposlitev.       

Predavanja

Na predavanjih se bodo predstavljala uspešna podjetja. Poslušalci bodo izvedeli marsikaj o delovanju podjetja, tehnoloških trendih prihodnosti, različnih poteh do uspeha in o tem, kakšna znanja iščejo podjetja pri mladih diplomantih.

Delavnice

Na treningih bodo udeleženci osvojili nekaj osnov t.i. mehkih veščin, ki so zelo pomembne za uspešno karierno pot. Sem spadajo različne veščine, kot so delo v skupini, upravljanje s časom, vodenje projektov, obvladanje telesne govorice ipd.

Hitri zmenki

Hitri zmenki predstavljajo možnost neposrednega stika z kadrovniki in direktorji uspešnih podjetij, kjer imata obe strani 5 minut časa da se spoznata. Udeleženci bodo zagotovo odšli zadovoljni, če ne z novo službo v žepu, pa vsekakor z novimi vplivnimi poznanstvi, ki jim bodo še kako prišla prav v prihodnosti.

Glavno dogajanje bo potekalo na Fakulteti za računalništvo in informatiko, nekaj spremljevalnih dogodkov pa bo tudi na Fakulteti za elektrotehniko. Podrobnejši program sejma in ostale informacije so dostopne na  spletni strani JobFair 2015 in Facebook strani

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje