Vabljeni na MP dogodek: Katere stroške lahko uveljavljam v podjetju? Kaj moram vedeti o bilancah?

Vabimo vas na brezplačno podjetniško izobraževanje, ki bo potekalo 23. februarja od 17:00 do 19:35 v Tehnološkem parku Ljubljana. Na sporedu bosta dve računovodsko obarvani predavanji. Prvo bo namenjeno uveljavljanju stroškov v podjetju, drugo pa letnim poročilom, saj se približuje čas, ko jih bo potrebno oddati.
Vabljeni na MP dogodek: Katere stroške lahko uveljavljam v podjetju? Kaj moram vedeti o bilancah?

Dogodek je namenjen vsem, ki razmišljate o odprtju lastnega podjetja ter vsem, ki imate mlado podjetje, pa tudi tistim, ki bi radi osvežili znanje na navedenih področjih.

Prvo predavanje na temo računovodstva bo namenjeno pravilnem prepoznavanju stroškov, ki so davčno priznani odhodek podjetja. Ti stroški pripomorejo, da v končni fazi plačujemo manj davka na dobiček, saj pomagajo zniževati davčno osnovo.

Na drugem predavanju boste izvedeli, zakaj je potrebno oddati letna poročila in kaj vse morajo vsebovati. Za izdelavo tovrstnih poročil sicer navadno poskrbi računovodja, saj gre za zapleteno opravilo, vendar boste kljub temu izvedeli veliko ključnih stvari, povezanih z njimi.

 

Več v napovedi MP dogodka: Stroški v podjetju in bilance >>

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje