Vabljeni na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana

V sredo, 16. marca, bo na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekala ponovitev brezplačnega MP dogodka "Lastno podjetje? Zakaj pa ne!" Izobraževanje je namenjeno vsem mladim podjetjem oz. podjetnikom in potencialnim podjetnikom. Vsebine bodo praktično usmerjene, saj vsi predavatelji prihajajo iz gospodarstva.
MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! - Ljubljana

Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana

Prva osrednja tematika dogodka bo poslovni načrt, kjer bo Blaž Kos, vodja Kluba poslovni angeli Slovenije in direktor podjetja VentureLab, pojasnil, na kaj morate biti pozorni pri pisanju poslovnega načrta, zakaj ga napisati in kaj poslovni načrt sploh je.

Naslednje predavanje se bo osredotočalo na ustanovitev podjetja. Lea Bevčič, strokovna sodelavka Zavoda mladi podjetnik, bo natančno predstavila vse korake ustanovitve podjetja in spregovorila o prednostih in slabostih različnih oblik gospodarskih družb. Nekaj besed bo namenila tudi subvenciji za samozaposlitev ZRSZ.

Zadnja osrednja tematika bo namenjena predstavitvi podjetja na spletu. Jernej Adamič iz oglaševalske agencije Adnet bo pojasnil, kako enostavno do spletne promocije, kako v ta namen uporabiti socialna omrežja in kako hitro izmeriti trende.

Več v napovedi MP dogodka: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana >>

Oznake: , , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje