Vabljeni na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana

V sredo, 16. marca, bo na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekala ponovitev brezplačnega MP dogodka "Lastno podjetje? Zakaj pa ne!" Izobraževanje je namenjeno vsem mladim podjetjem oz. podjetnikom in potencialnim podjetnikom. Vsebine bodo praktično usmerjene, saj vsi predavatelji prihajajo iz gospodarstva.
MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! - Ljubljana

Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana

Prva osrednja tematika dogodka bo poslovni načrt, kjer bo Blaž Kos, vodja Kluba poslovni angeli Slovenije in direktor podjetja VentureLab, pojasnil, na kaj morate biti pozorni pri pisanju poslovnega načrta, zakaj ga napisati in kaj poslovni načrt sploh je.

Naslednje predavanje se bo osredotočalo na ustanovitev podjetja. Lea Bevčič, strokovna sodelavka Zavoda mladi podjetnik, bo natančno predstavila vse korake ustanovitve podjetja in spregovorila o prednostih in slabostih različnih oblik gospodarskih družb. Nekaj besed bo namenila tudi subvenciji za samozaposlitev ZRSZ.

Zadnja osrednja tematika bo namenjena predstavitvi podjetja na spletu. Jernej Adamič iz oglaševalske agencije Adnet bo pojasnil, kako enostavno do spletne promocije, kako v ta namen uporabiti socialna omrežja in kako hitro izmeriti trende.

Več v napovedi MP dogodka: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana >>

Oznake: , , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje