BLOG MARKETING DELAVNICA

Vabljeni na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana

V sredo, 16. marca, bo na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekala ponovitev brezplačnega MP dogodka "Lastno podjetje? Zakaj pa ne!" Izobraževanje je namenjeno vsem mladim podjetjem oz. podjetnikom in potencialnim podjetnikom. Vsebine bodo praktično usmerjene, saj vsi predavatelji prihajajo iz gospodarstva.
MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! - Ljubljana

Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana

Prva osrednja tematika dogodka bo poslovni načrt, kjer bo Blaž Kos, vodja Kluba poslovni angeli Slovenije in direktor podjetja VentureLab, pojasnil, na kaj morate biti pozorni pri pisanju poslovnega načrta, zakaj ga napisati in kaj poslovni načrt sploh je.

Naslednje predavanje se bo osredotočalo na ustanovitev podjetja. Lea Bevčič, strokovna sodelavka Zavoda mladi podjetnik, bo natančno predstavila vse korake ustanovitve podjetja in spregovorila o prednostih in slabostih različnih oblik gospodarskih družb. Nekaj besed bo namenila tudi subvenciji za samozaposlitev ZRSZ.

Zadnja osrednja tematika bo namenjena predstavitvi podjetja na spletu. Jernej Adamič iz oglaševalske agencije Adnet bo pojasnil, kako enostavno do spletne promocije, kako v ta namen uporabiti socialna omrežja in kako hitro izmeriti trende.

Več v napovedi MP dogodka: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana >>

Oznake: , , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje