Vabljeni na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana

V sredo, 16. marca, bo na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekala ponovitev brezplačnega MP dogodka "Lastno podjetje? Zakaj pa ne!" Izobraževanje je namenjeno vsem mladim podjetjem oz. podjetnikom in potencialnim podjetnikom. Vsebine bodo praktično usmerjene, saj vsi predavatelji prihajajo iz gospodarstva.
MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! - Ljubljana

Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana

Prva osrednja tematika dogodka bo poslovni načrt, kjer bo Blaž Kos, vodja Kluba poslovni angeli Slovenije in direktor podjetja VentureLab, pojasnil, na kaj morate biti pozorni pri pisanju poslovnega načrta, zakaj ga napisati in kaj poslovni načrt sploh je.

Naslednje predavanje se bo osredotočalo na ustanovitev podjetja. Lea Bevčič, strokovna sodelavka Zavoda mladi podjetnik, bo natančno predstavila vse korake ustanovitve podjetja in spregovorila o prednostih in slabostih različnih oblik gospodarskih družb. Nekaj besed bo namenila tudi subvenciji za samozaposlitev ZRSZ.

Zadnja osrednja tematika bo namenjena predstavitvi podjetja na spletu. Jernej Adamič iz oglaševalske agencije Adnet bo pojasnil, kako enostavno do spletne promocije, kako v ta namen uporabiti socialna omrežja in kako hitro izmeriti trende.

Več v napovedi MP dogodka: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana >>

Oznake: , , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje