Vabljeni na Open Way, največjo slovensko Open Source konferenco

24. aprila 2015 bo v Novem mestu zopet potekala največja slovenska odprtokodna konferenca Open Way, ki poleg promoviranja odprte kode v računalništvu spodbuja tudi odprtost na drugih področjih, kot so denimo mediji ter javna uprava.
Vabljeni na Open Way, največjo slovensko Open Source konferenco

Vabljeni na Open Way, največjo slovensko Open Source konferenca

Letošnji Open Way bo gostil Podjetniški inkubator Podbreznik. Del dogajanja bo potekal tudi v zanimivi in izvirni “pisarni na prostem”, imenovani Open Office.

Dogodek bo sestavljen iz treh delov:

1. Delavnice – od 9:00 do 13:00 se bodo udeleženci lahko naučili novih veščin izdelovanja lastnih projektov z Drupalom, programiranja semaforjev z Arduino mikrokrmilniki ter popularnega front­end ogrodja Bootstrap na SmartNinja delavnici. Delavnice bodo potekale v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik.

OPOMBA: Workshopi bodo potekali istočasno, zato se lahko vsak prijavi le na eno delavnico.

2. Talks – od 13:30 do 18:10 bo sledila serija Open Source idej, kjer boste lahko prisluhnili strokovnjakom, ki bodo predstavili priložnosti, ki jih ponujajo odprtokodni pristopi. Govori bodo potekali v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik. Nastopilo bo 8 govorcev, med njimi dva iz tujine, teme pa bodo obsegale od pregleda novih računalniških in elektro smernic, do boja za odprtost in etiko v medijih.

Govorniki:

..::Ura::..

..::Govornik::..

14:00

Pozdravni nagovor

Nino Vranešič

14:10

Ko podatki spregovorijo

Anže Voh Boštic

14:40

Open source at MMC RTV Slovenia

Tit Petrič

15:10

Arduino

Boštjan Jerko

15:40

The use of pure data in music

Dr. Lorena Mihelač

16:10

Domenca

Sponzor

16:15

BREAK

16:40

Kickstart your career or business by joining a global open-source community

Iztok Smolič

17:10

KDE – peta generacija

Jure Repinc

17:40

Overcoming your designer ego in an open source community

Elio Qoshi

18:10

Dajmo medije v medije

Domen Savič

3. Party – dogodek se bo zaključil s piknikom, ki se bo pričel ob 18:40 in na katerem boste imeli ob dobrotah iz žara in hladnem pivu ogromno priložnosti za spoznavanje in mreženje, ki lahko vodijo do novih odprtkodnih idej in projektov. Party bo potekal v odprti pisarni zraven Podjetniškega inkubatorja Podbreznik.

Prijavite se čimprej in si zagotovite sedež na brezplačni konferenci Open Way!

Več informacij o dogodku…

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje