Vabljeni na Open Way, največjo slovensko Open Source konferenco

24. aprila 2015 bo v Novem mestu zopet potekala največja slovenska odprtokodna konferenca Open Way, ki poleg promoviranja odprte kode v računalništvu spodbuja tudi odprtost na drugih področjih, kot so denimo mediji ter javna uprava.
Vabljeni na Open Way, največjo slovensko Open Source konferenco

Vabljeni na Open Way, največjo slovensko Open Source konferenca

Letošnji Open Way bo gostil Podjetniški inkubator Podbreznik. Del dogajanja bo potekal tudi v zanimivi in izvirni “pisarni na prostem”, imenovani Open Office.

Dogodek bo sestavljen iz treh delov:

1. Delavnice – od 9:00 do 13:00 se bodo udeleženci lahko naučili novih veščin izdelovanja lastnih projektov z Drupalom, programiranja semaforjev z Arduino mikrokrmilniki ter popularnega front­end ogrodja Bootstrap na SmartNinja delavnici. Delavnice bodo potekale v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik.

OPOMBA: Workshopi bodo potekali istočasno, zato se lahko vsak prijavi le na eno delavnico.

2. Talks – od 13:30 do 18:10 bo sledila serija Open Source idej, kjer boste lahko prisluhnili strokovnjakom, ki bodo predstavili priložnosti, ki jih ponujajo odprtokodni pristopi. Govori bodo potekali v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik. Nastopilo bo 8 govorcev, med njimi dva iz tujine, teme pa bodo obsegale od pregleda novih računalniških in elektro smernic, do boja za odprtost in etiko v medijih.

Govorniki:

..::Ura::..

..::Govornik::..

14:00

Pozdravni nagovor

Nino Vranešič

14:10

Ko podatki spregovorijo

Anže Voh Boštic

14:40

Open source at MMC RTV Slovenia

Tit Petrič

15:10

Arduino

Boštjan Jerko

15:40

The use of pure data in music

Dr. Lorena Mihelač

16:10

Domenca

Sponzor

16:15

BREAK

16:40

Kickstart your career or business by joining a global open-source community

Iztok Smolič

17:10

KDE – peta generacija

Jure Repinc

17:40

Overcoming your designer ego in an open source community

Elio Qoshi

18:10

Dajmo medije v medije

Domen Savič

3. Party – dogodek se bo zaključil s piknikom, ki se bo pričel ob 18:40 in na katerem boste imeli ob dobrotah iz žara in hladnem pivu ogromno priložnosti za spoznavanje in mreženje, ki lahko vodijo do novih odprtkodnih idej in projektov. Party bo potekal v odprti pisarni zraven Podjetniškega inkubatorja Podbreznik.

Prijavite se čimprej in si zagotovite sedež na brezplačni konferenci Open Way!

Več informacij o dogodku…

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje