Greste na poslovno pot in vas zanimajo vremenske razmere?

Včasih lahko zanesljive informacije o vremenu predstavljajo razliko med varnim potovanjem in potencialom za osebno tragedijo.
Greste na poslovno pot in vas zanimajo vremenske razmere?

Kakšno je vreme po svetu? (slika: geek.com)

Če imate dober vir za vremensko napoved in trenutne vremenske razmere, pa naj si bo na radiu, televiziji ali na internetu, ga uporabite, če mislite, da vam lahko grdo vreme pokvari potovanje. 

In če že govorimo o dobrih virih za vremenske napovedi, Weather Underground je nedavno predstavil novo spletno stran, ki omogoča sledenje vremenu in to na popolnoma preprost način. Na Fullscreenweather.com lahko uporabniki preverijo animirano visoko-ločljivostno kondenzacijo vlage in plasti oblakov, vse skupaj pa je integrirano z uporabniškim vmesnikom Googlove kartografske storitve Maps, ki uporabnikom omogoča približevanje in premikanje po mapi.

Na levi strani si boste lahko ogledali povzetek vremenskih informacij kot so temperatura, napoved in ostale trenutne vremenske razmere. Različna opozorila se pojavljajo v rdečem okvirju na desni strani mape. 

Ker je storitev zasnovana na brskalniku, bi morala delati na katerikoli napravi, ki je povezana z internetom.   

Več si poglejte na: Fullscreenweather

 

Vir: Geek

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje