Greste na poslovno pot in vas zanimajo vremenske razmere?

Včasih lahko zanesljive informacije o vremenu predstavljajo razliko med varnim potovanjem in potencialom za osebno tragedijo.
Greste na poslovno pot in vas zanimajo vremenske razmere?

Kakšno je vreme po svetu? (slika: geek.com)

Če imate dober vir za vremensko napoved in trenutne vremenske razmere, pa naj si bo na radiu, televiziji ali na internetu, ga uporabite, če mislite, da vam lahko grdo vreme pokvari potovanje. 

In če že govorimo o dobrih virih za vremenske napovedi, Weather Underground je nedavno predstavil novo spletno stran, ki omogoča sledenje vremenu in to na popolnoma preprost način. Na Fullscreenweather.com lahko uporabniki preverijo animirano visoko-ločljivostno kondenzacijo vlage in plasti oblakov, vse skupaj pa je integrirano z uporabniškim vmesnikom Googlove kartografske storitve Maps, ki uporabnikom omogoča približevanje in premikanje po mapi.

Na levi strani si boste lahko ogledali povzetek vremenskih informacij kot so temperatura, napoved in ostale trenutne vremenske razmere. Različna opozorila se pojavljajo v rdečem okvirju na desni strani mape. 

Ker je storitev zasnovana na brskalniku, bi morala delati na katerikoli napravi, ki je povezana z internetom.   

Več si poglejte na: Fullscreenweather

 

Vir: Geek

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje