Greste na poslovno pot in vas zanimajo vremenske razmere?

Včasih lahko zanesljive informacije o vremenu predstavljajo razliko med varnim potovanjem in potencialom za osebno tragedijo.
Greste na poslovno pot in vas zanimajo vremenske razmere?

Kakšno je vreme po svetu? (slika: geek.com)

Če imate dober vir za vremensko napoved in trenutne vremenske razmere, pa naj si bo na radiu, televiziji ali na internetu, ga uporabite, če mislite, da vam lahko grdo vreme pokvari potovanje. 

In če že govorimo o dobrih virih za vremenske napovedi, Weather Underground je nedavno predstavil novo spletno stran, ki omogoča sledenje vremenu in to na popolnoma preprost način. Na Fullscreenweather.com lahko uporabniki preverijo animirano visoko-ločljivostno kondenzacijo vlage in plasti oblakov, vse skupaj pa je integrirano z uporabniškim vmesnikom Googlove kartografske storitve Maps, ki uporabnikom omogoča približevanje in premikanje po mapi.

Na levi strani si boste lahko ogledali povzetek vremenskih informacij kot so temperatura, napoved in ostale trenutne vremenske razmere. Različna opozorila se pojavljajo v rdečem okvirju na desni strani mape. 

Ker je storitev zasnovana na brskalniku, bi morala delati na katerikoli napravi, ki je povezana z internetom.   

Več si poglejte na: Fullscreenweather

 

Vir: Geek

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje