Več kot milijardo prednaročil za novi iPhone 4S

Pri podjetju Apple so v enem samem dnevu prejeli več kot milijardo prednaročil za novi Apple telefon iPhone 4S, kar je 67 odstotkov več, kot za prejšnjo verzijo iPhone-a. V čem se novi Apple-ov telefon razlikuje od iPhone 4 pa si preberite v nadaljevanju.
Več kot milijardo prednaročil za novi iPhone 4S

Več kot milijardo prednaročil za novi iPhone 4S. (Vir slike: apple.com)

Telefon je bil s strani Apple-a predstavljen en dan pred smrtjo Steve Jobs-a, tako je na nek način iPhone 4S postal spomenik preminuli ikoni. “iPhone 4S je zadnji telefon, pri razvoju katerega je še sodeloval Steve Jobs. Vsekakor je zaradi tega pri 4S prisotna nekakšna sentimentalnost.” je pojasnil William Choi, analitik pri Janney Montgomery Scott.

Zanimanje za iPhone 4S je toliko večje tudi zato, ker smo na nov model čakali 16 mesecev, nekoliko dlje kot na predhodne modele iPhone. iPhone 4S boste v ZDA lahko kupili od 14. oktobra naprej, za 199 USD, 299 USD ali 399 USD – odvisno od funkcij telefona. Od konca oktobra pa bo iPhone 4S na voljo tudi v Sloveniji za 629 EUR ali več.

Novosti pri iPhone 4S:

  • funkcija prepoznavanja izgovorjenih ukazov
  • dvojedrni procesor A5 za hitrejšo odzivnost
  • nova inteligentna antena, ki deluje tako na CDMA kot GSM brezžičnem omrežju
  • baterija bo zdržala do 8 ur telefonskega pogovora
  • nova kamera z 8 MP izboljšano optiko in možnostjo snemanja v 1080p Full-HD načinu
  • iOS5, ki uporabnikom ponuja kar 200 novih funkcij, med drugim iCloud storitve, itd.

Vir: businessweek.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje