Več kot milijardo prednaročil za novi iPhone 4S

Pri podjetju Apple so v enem samem dnevu prejeli več kot milijardo prednaročil za novi Apple telefon iPhone 4S, kar je 67 odstotkov več, kot za prejšnjo verzijo iPhone-a. V čem se novi Apple-ov telefon razlikuje od iPhone 4 pa si preberite v nadaljevanju.
Več kot milijardo prednaročil za novi iPhone 4S

Več kot milijardo prednaročil za novi iPhone 4S. (Vir slike: apple.com)

Telefon je bil s strani Apple-a predstavljen en dan pred smrtjo Steve Jobs-a, tako je na nek način iPhone 4S postal spomenik preminuli ikoni. “iPhone 4S je zadnji telefon, pri razvoju katerega je še sodeloval Steve Jobs. Vsekakor je zaradi tega pri 4S prisotna nekakšna sentimentalnost.” je pojasnil William Choi, analitik pri Janney Montgomery Scott.

Zanimanje za iPhone 4S je toliko večje tudi zato, ker smo na nov model čakali 16 mesecev, nekoliko dlje kot na predhodne modele iPhone. iPhone 4S boste v ZDA lahko kupili od 14. oktobra naprej, za 199 USD, 299 USD ali 399 USD – odvisno od funkcij telefona. Od konca oktobra pa bo iPhone 4S na voljo tudi v Sloveniji za 629 EUR ali več.

Novosti pri iPhone 4S:

  • funkcija prepoznavanja izgovorjenih ukazov
  • dvojedrni procesor A5 za hitrejšo odzivnost
  • nova inteligentna antena, ki deluje tako na CDMA kot GSM brezžičnem omrežju
  • baterija bo zdržala do 8 ur telefonskega pogovora
  • nova kamera z 8 MP izboljšano optiko in možnostjo snemanja v 1080p Full-HD načinu
  • iOS5, ki uporabnikom ponuja kar 200 novih funkcij, med drugim iCloud storitve, itd.

Vir: businessweek.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje