Več kot milijardo prednaročil za novi iPhone 4S

Pri podjetju Apple so v enem samem dnevu prejeli več kot milijardo prednaročil za novi Apple telefon iPhone 4S, kar je 67 odstotkov več, kot za prejšnjo verzijo iPhone-a. V čem se novi Apple-ov telefon razlikuje od iPhone 4 pa si preberite v nadaljevanju.
Več kot milijardo prednaročil za novi iPhone 4S

Več kot milijardo prednaročil za novi iPhone 4S. (Vir slike: apple.com)

Telefon je bil s strani Apple-a predstavljen en dan pred smrtjo Steve Jobs-a, tako je na nek način iPhone 4S postal spomenik preminuli ikoni. “iPhone 4S je zadnji telefon, pri razvoju katerega je še sodeloval Steve Jobs. Vsekakor je zaradi tega pri 4S prisotna nekakšna sentimentalnost.” je pojasnil William Choi, analitik pri Janney Montgomery Scott.

Zanimanje za iPhone 4S je toliko večje tudi zato, ker smo na nov model čakali 16 mesecev, nekoliko dlje kot na predhodne modele iPhone. iPhone 4S boste v ZDA lahko kupili od 14. oktobra naprej, za 199 USD, 299 USD ali 399 USD – odvisno od funkcij telefona. Od konca oktobra pa bo iPhone 4S na voljo tudi v Sloveniji za 629 EUR ali več.

Novosti pri iPhone 4S:

  • funkcija prepoznavanja izgovorjenih ukazov
  • dvojedrni procesor A5 za hitrejšo odzivnost
  • nova inteligentna antena, ki deluje tako na CDMA kot GSM brezžičnem omrežju
  • baterija bo zdržala do 8 ur telefonskega pogovora
  • nova kamera z 8 MP izboljšano optiko in možnostjo snemanja v 1080p Full-HD načinu
  • iOS5, ki uporabnikom ponuja kar 200 novih funkcij, med drugim iCloud storitve, itd.

Vir: businessweek.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje