Veliko e-novic, malo stroškov? Rešitev je neomejeni paket.

Avtor — 24.09.2012
Večina ponudnikov orodij za e-novice svoje pakete omejuje s številom kontaktov ali pa s kvoto sporočil, ki jih lahko pošljete vsak mesec. Če vaša baza kontaktov hitro raste ali pa sporočila pošiljate vsak teden oz. dan, to za vas pomeni precejšnje stroške in pogosto menjavanje paketov.
Veliko e-novic, malo stroškov? Rešitev je neomejeni paket.

E-novice lahko uporabite za vzdrževanje odnosa s strankami, spodbujanje ponovnih nakupov ali podporo dolgotrajnemu odločanju za nakup. Če jih pošiljate zelo pogosto ali pa imate obsežno bazo naslovov, se boste razveselili novih neomejenih paketov Dostavljalec.si , ki so cenejši celo od mednarodnega MailChimpa.

Večina ponudnikov orodij za e-novice svoje pakete omejuje s številom kontaktov v bazi ali pa s kvoto sporočil, ki jih lahko pošljete vsak mesec. Če vaša baza kontaktov hitro raste ali pa sporočila pošiljate vsak teden oz. dan, to za vas pomeni precejšnje stroške in pogosto menjavanje paketov.

Slovenski Dostavljalec.si je zato k ponudbi mesečno omejenih in enkratnih dodal še neomejene pakete . Število kontaktov v bazi je povsem neomejeno, prav tako ni mesečne omejitve poslanih sporočil. Na voljo vam je tudi lasten IP naslov in brezplačna podpora pri uporabi vsak delavnik od osmih zjutraj do osmih zvečer. Če se odločite za letno predplačilo, je cena paketa 89,99 € + DDV na mesec.

Zmogljivost Dostavljalca lahko primerjamo z orodji, kot je MailChimp ali AWeber. Omogoča segmentacijo in A/B testiranje, samodejne odzivnike in sprožilce, vsebuje pa tudi orodje za preverjanje spam dejavnikov ter napredna statistiko, ki pove, kdo je odprl vaše sporočilo in kliknil na povezavo v njem. Za razliko od tujih orodij Dostavljalec.si k temu dodaja še uporabniški vmesnik v slovenščini in podporo v Sloveniji.

»Nove pakete smo oblikovali z mislijo na velike pošiljatelje. Za Dostavljalca se je namreč že v preteklosti zanimalo več spletnih trgovin in podobnih podjetij, ki sporočila pošiljajo tudi vsak dan, ob tem pa upravljajo z velikimi in hitro rastočimi bazami kontaktov. Zdaj zanje ni več ovir,« je povedal Uroš Čimžar, direktor podjetja Domovanje d.o.o., ki je ponudnik Dostavljalca.

Oznake: , ,