Vevo podpisal pogodbo še z založbo EMI

Vodilni možje spletne glasbene video storitve Vevo so blizu dokončnemu dogovoru, ki bo na stran prinesel vsebine iz najmanjše izmed štirih največjih založniških hiš. Gre za EMI, s katero med drugim sodelujejo tudi Coldplay, Katie Perry in Norah Jones.
Vevo podpisal pogodbo še z založbo EMI

Sedež EMI-ja v New Yorku (slika: cnet news)

Potrjeno je, da je EMI v pogovorih s podjetjem Vevo, naznanitev dogovora pa se lahko dogodi vsak čas. Vevo bo tako kmalu lahko ponudil glasbene video posnetke in druge vsebine treh izmed štirih največjih založniških hiš (Universal Music Group, Sony Music Entertainment in EMI). Edino večje založniško podjetje, ki z Vevom še ne sodeluje, je Warner Music Group. Dogovori med njima bi naj sicer že potekali. 

Universal Music je v začetku leta ustanovil svojo storitev, da bi pridobil nekaj denarja na račun priljubljenosti glasbenih spotov. Na YouTube-u, ki med drugim poganja nekatere operacije za Vevo, so video posnetki Universal Musica nabrali največ ogledov izmed vseh YouTube kanalov. Universal je dolgo želel lastno stran, ki bi ponujala video vsebine in bi vključevale tradicionalne video posnetke kot tudi druge vsebine, ki bi jih izdelali umetniki sami. Na priljubljenem YouTube-u je kar 14 video posnetkov, izmed 25 največkrat ogledanih posnetkov vseh časov, glasbenih videov. Emi je nedavno podpisal tudi video-licenčno pogodbo s podjetjem Hulu.  

 

Vir: Cnet News

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje