Vevo podpisal pogodbo še z založbo EMI

Vodilni možje spletne glasbene video storitve Vevo so blizu dokončnemu dogovoru, ki bo na stran prinesel vsebine iz najmanjše izmed štirih največjih založniških hiš. Gre za EMI, s katero med drugim sodelujejo tudi Coldplay, Katie Perry in Norah Jones.
Vevo podpisal pogodbo še z založbo EMI

Sedež EMI-ja v New Yorku (slika: cnet news)

Potrjeno je, da je EMI v pogovorih s podjetjem Vevo, naznanitev dogovora pa se lahko dogodi vsak čas. Vevo bo tako kmalu lahko ponudil glasbene video posnetke in druge vsebine treh izmed štirih največjih založniških hiš (Universal Music Group, Sony Music Entertainment in EMI). Edino večje založniško podjetje, ki z Vevom še ne sodeluje, je Warner Music Group. Dogovori med njima bi naj sicer že potekali. 

Universal Music je v začetku leta ustanovil svojo storitev, da bi pridobil nekaj denarja na račun priljubljenosti glasbenih spotov. Na YouTube-u, ki med drugim poganja nekatere operacije za Vevo, so video posnetki Universal Musica nabrali največ ogledov izmed vseh YouTube kanalov. Universal je dolgo želel lastno stran, ki bi ponujala video vsebine in bi vključevale tradicionalne video posnetke kot tudi druge vsebine, ki bi jih izdelali umetniki sami. Na priljubljenem YouTube-u je kar 14 video posnetkov, izmed 25 največkrat ogledanih posnetkov vseh časov, glasbenih videov. Emi je nedavno podpisal tudi video-licenčno pogodbo s podjetjem Hulu.  

 

Vir: Cnet News

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje