Vevo podpisal pogodbo še z založbo EMI

Vodilni možje spletne glasbene video storitve Vevo so blizu dokončnemu dogovoru, ki bo na stran prinesel vsebine iz najmanjše izmed štirih največjih založniških hiš. Gre za EMI, s katero med drugim sodelujejo tudi Coldplay, Katie Perry in Norah Jones.
Vevo podpisal pogodbo še z založbo EMI

Sedež EMI-ja v New Yorku (slika: cnet news)

Potrjeno je, da je EMI v pogovorih s podjetjem Vevo, naznanitev dogovora pa se lahko dogodi vsak čas. Vevo bo tako kmalu lahko ponudil glasbene video posnetke in druge vsebine treh izmed štirih največjih založniških hiš (Universal Music Group, Sony Music Entertainment in EMI). Edino večje založniško podjetje, ki z Vevom še ne sodeluje, je Warner Music Group. Dogovori med njima bi naj sicer že potekali. 

Universal Music je v začetku leta ustanovil svojo storitev, da bi pridobil nekaj denarja na račun priljubljenosti glasbenih spotov. Na YouTube-u, ki med drugim poganja nekatere operacije za Vevo, so video posnetki Universal Musica nabrali največ ogledov izmed vseh YouTube kanalov. Universal je dolgo želel lastno stran, ki bi ponujala video vsebine in bi vključevale tradicionalne video posnetke kot tudi druge vsebine, ki bi jih izdelali umetniki sami. Na priljubljenem YouTube-u je kar 14 video posnetkov, izmed 25 največkrat ogledanih posnetkov vseh časov, glasbenih videov. Emi je nedavno podpisal tudi video-licenčno pogodbo s podjetjem Hulu.  

 

Vir: Cnet News

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje